Ako je tako, ja bih zamolio nekog admina ili moderatora koji ima opciju permanentnog brisanja tih poruka da me oslobodi bede i obriše to sa mog korisničkog panela.![]()
Ako je tako, ja bih zamolio nekog admina ili moderatora koji ima opciju permanentnog brisanja tih poruka da me oslobodi bede i obriše to sa mog korisničkog panela.![]()
Ne može, možda ima nekih malverzacija![]()
Colmic Classica 4m TTR Pro * Shimano KX1000 * Colmic e-Xtreme TLS 2005 * Shimano EXG-1000FA
LJudi, primetio sam da pri slanju PM-a iz profila osobe koju zelim kontaktirati moram rucno da unesen ime recipient-a?! O cemu se ovde radi?
Imam jedan problem već neko vreme, u mojim novostima mi stoji da imam 1 novu nepročitanu privatnu poruku, a kada je otvorim nema ništa, a ne mogu ni da skinem to obaveštenje, mislim da zbog toga ne mogu da primam privatne poruke?
Menjao djordje29 : 15.02.2012. u 14:49
Srešćemo se tamo gde muškarci i žene hodaju zajedno, kao voda i žeđ, kada se sretnu, oni postaju sve.
Ok, privatne poruke mogu da primam ali mi i dalje stoji da imam jednu nepročitanu poruku koju ne mogu da pročitam.
Srešćemo se tamo gde muškarci i žene hodaju zajedno, kao voda i žeđ, kada se sretnu, oni postaju sve.
Probaj da uradiš sledeće:
Odeš u primljene privatne poruke, obeležiš sve (štrikliraš) i klikneš na "Obeleži kao pročitano"
tu noć kad ( . ) ( . ) udavala...
Ja recimo ne mogu da vidim poruke koje sam poslao.Vidim samo primljene a poslate 0 iako sam poslao nekoliko.
Moraš u svojim opcijama da uključiš da snima poslate poruke "Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default"
http://forum.benchmark.rs/profile.php?do=editoptions
tu noć kad ( . ) ( . ) udavala...
Dobro je, resio sam. Sad sam namestio da vidim poslate poruke.
![]()
Bookmarks