Da, ali ja sam sve uradio kao što ste pisali, doznao sam da tablet treba uz pomoć nekih dugmića ili njihovom kombinacijom, postaviti u određeni mod.
Da, ali ja sam sve uradio kao što ste pisali, doznao sam da tablet treba uz pomoć nekih dugmića ili njihovom kombinacijom, postaviti u određeni mod.
Što se tiće drajvera, oni su svi korektno instalirani i to sam proverio u device menager-u. Pod ADB Interface se nalazi ZTE Handset ADB Interface, a pod Portable Device se nalazi SmartTab 10. Šta dalje?
Kada sam uneo naredbu fastboot boot superboot.img pojavio mi se izveštaj u CMD-u downloading `boot.img`...OKAY i booting...OKAY. Tablet se restartovao. Ako je je ovo OK, trebao bi da instaliram Superuser, ima li neko korake ya ovu instalaciju, gde i kako.
Superuser instaliras sa Marketa tj sa Google Play.
Life begins at the end of your comfort zone.
a kako ih postavim u foldere u system/xbin
Instalirao sam Superuser i SU Update Fix. Da li treba da nameštam nešto u Superusert-u ili idem na CMD i naredbu ADB remount
Uđi u Superuser - settings pa update Su. Odradiće on sve za tebe.
Kod Update SU javlja mi kod Checking md5sum faild, bitno ili ne? Na kraju kaže da nije uspeo Update SU, šta da radim
Menjao sarky72 : 06.04.2012. u 22:08
Restartuj tablet pa probaj opet.
Sent from my SmartTab10
I dalje javlja Update failed zbog md5sum koji je faild
Probaj vise puta na update. Dok ne skine ispravnu verziju sa neta. Ti imas root i su je instaliran. Probaj neku aplikaciju sa root pristupom.
Sent from my SmartTab10
koju npr? i da li mogu da pređem na naredbu ADB remount
Menjao sarky72 : 06.04.2012. u 22:25
Na primer Terminal. Nakon instalacije kucas su enter. Pojavice se obavestenje da aplikacija trazi root pristup. Ides na allow i to je to.
Sent from my SmartTab10
Bookmarks