Imas na RapidSerbia forumu linkove i uputstva.
Imas na RapidSerbia forumu linkove i uputstva.
Moje strpljenje sa čekanjem kabla/adaptera za usb host i HDMI polako posustaje, već sam stavio tab u oglase. Da li je moguće da još uvek nema ništa? Da se razumemo, dock mi ne pada na pamet da vucaram sa sobom, a i preskup je.
without chemicals, he points
nebi da otvaram novu temu posto sam skoro uzeo navedeni tab imam zelju da isti rootjem e sad posto je za mene
sve ovo novo ako moze neko upustvo na nasem korak po korak i overklok procesora posto dosta ljud prica da je i to moguce hvala vam unapred
Imaš na prvoj stranici uputstvo.
to sam primetio ali nije mi jasno jel stavljam fajlove u sd karticu ili radim preko kompa
Preko kompa slobodno, nemas potrebe za karticom.
100eur - "Ja nisam razumeo sta imte od tih rudnika tj coinsa, za taj imaginarni novac nemoze se nista kupiti."
Je l' može neko da okači stock Gmail.apk? Hoću da vratim Honeycomb Gmail, sada mi je na tabletu ICS verzija Gmail appa.
Ako se nisi snasao do sada izvoli http://db.tt/6qJg29h4
Sent from my SmartTab10
Hvala, druže.![]()
jel postoji nacin da uradim backup i da mogu posle rootovanja da ga vratim ako mi bude potrebna garancija?
pokusao sam kako je napisano ali u cmd kad ukucam sto ste napisali izbacuje mi neku gresku ili ja to nesto pogresno radim
Sto vise citam sve manje znamstisni, pritisni, kopiraj, zalepi, prelepi....
Šta sve treba uraditi u Windows 7 OS i na tabletu pre rutovanja. Može li neko da napiše korak po korak
Šta treba da se desi kada unesem adb reboot bootloader (meni se na tabletu ugasi ekran i ne reaguje, jednom mise samo restartovao). Kada unesem drugu naredbu fastboot boot superboot.img javi mi da čekam na uređaj i tako ostane, ništa se dalje ne desi
Pisali smo o tome. Pročitaj prethodne postove. Problem je u drajverima. Najlakse je to uraditi na win7 jer on sam ažurira drajver preko update-a.
Bookmarks