@Trenje okači, okači![]()
Ne bi bilo loše da i ostali urade update, mislim da mnogo stabilnije radi. Nema više onih bubica koje je ranije imao . . .
Ja sam na ICS (4.0.4) i imam samo reči hvaleRešio mi je najveći problem koji me mučio - nakon par sati nekorišćenja (preko noći npr.) ne radi net na tabletu, ni preko mreže ni preko wifi (budu sive strelice za jačinu signala), pomagao je samo restart.
Life begins at the end of your comfort zone.
Meni je novi kernel razredio taj problem na 2-3 dana ali otkako sam na ICS taj problem se nije nijednom desio. Video za nijansu losije radi ali sve ostalo radi samo bolje.
100eur - "Ja nisam razumeo sta imte od tih rudnika tj coinsa, za taj imaginarni novac nemoze se nista kupiti."
http://www.multiupload.nl/22KAD7KEXA
Evo firmwarea.
without chemicals, he points
Ima ono uputstvo pre nekoliko strana direktno od ZTE, pa bi po tome i trebalo da radi.
Inače, i meni su raskupusali tablet, malo zeva maska i iskrivili su je na par mesta. Da se žalim, samo bi me iskulirali, Srbija... Nažalost nisam slikao tablet pre nego što sam ga predao na servis.
Menjao trenje : 17.07.2012. u 09:58
hvala na pomoci, inace na vip-u vise i nema vodafona u ponudi, cini mi se
Verovatno zato što im stalno pristižu na reklamaciju, kad sam ja bio u VIPu imali su jedno 5 komada na vraćanju sa reklamacije.
Da, zasad stvarno radi bez problema (gasenja, zakucavanja, a sat je tacan, blokiranja kad iskljucujes wifi....)
Ne znam zašto nisu pustili update na ZTE sajt. Dobro je, drago mi je da je bar malo pomoglo ovo što su serviseri zaboravili karticu kod mene.![]()
Meni se pre jedno dve nedelje tablet vratio sa servisa i jos nijednom nije zakucao i mnogo bolje mi sve funkcionise, update za svaku pohvalu...
Bookmarks