Zalosno...
Nazalost ne mogu da probam demo jer mi je otkazao i komponent i hdmi na TV-u ali sad gledam na twitch.tv kako neko igra Sherry demo i ladno sam cuo kako neko vice "Ima da te raaazbijem" Ha ha haDa li je moguce?
"This potato generates 1.1 volts. I literally do not have the energy to lie to you."
Pa ima i sa Krisom kad pije u nekoj birtiji ko zna gde, koja je slicna nasim kafanama, provlace se komentari na nasem jeziku.
E sad ne znam dal je radnja sa Jakeom i Sherry smestena negde na nasim prostorima, jer protivnici, barem po ovom demo-u, i ovde pricaju nasim jezikom.
A sto se tice Ustanka, izgleda da je Capcom resio da malo prikaze Crnog Djordja u drugom svetlu. Gde bi Djordju kraj bio da je 1804. posedovo C virus.![]()
Menjao Necr00visioN : 03.07.2012. u 22:56
Cini mi se da su rekli da se Jake-ov deo u igri desava u istocno-evropskoj republici ali je naziv totalno izmisljen sto je ok.
"This potato generates 1.1 volts. I literally do not have the energy to lie to you."
Tako je.
Operating in anti-government operations in the Eastern European republic of Edonia. Edonia is an Eastern European state that was involved in a bioterrorist attack in the 21st century involving C-Virus-infected mercenaries, who had supported anti-government militias before their infection. The city was turned into a full-on warzone as the Bioterrorism Security Assessment Alliance was called in to end the crisis.
Menjao Necr00visioN : 03.07.2012. u 23:00
Igrao sam demo sa leonom i sa krisom. Deo sa leonom je vise kao horor i onako, deluje ok. Ali, deo sa krisom je katastrofa. Kako je taj deo igre cista pucacina, ocekivao sam nesto kao spec ops line ili gears, ili bilo sta normalno. Ali...NE! Za pocetak, FOV je premali. Od krisa se ne vidi pola ekrana, a zbog malog FOV-a se ionako nista ne vidi. Tako da te protivnici salecu u gomilama i napucavaju, a ti ih i ne vidis pola sata. pa dos se okrenes pa skapiras na kojoj su strani. Ali nema brige, kris trpi batine ko tenk. Ne moze mu niko nista. Ili ga niko ne pogadja. Da, ovi zombiji i pucaju. Pa da. Normalno. Ali nije. Zasto su bas na pucackom delu morali da zaseru. Znaci odavno me ne zanima Resident kao prvi, ali ako vec parve TPS, pa neka pozajme od najboljih, a ne sami da izmisljaju toplu vodu. Ovo deluje kao i onaj racoon city. Japanci bas vole da prave neudobne igre.
Plus za naciju koja prednjaci po grafickom prikazu anatomije, ne umeju da naprave ljudima ramena. Kad likovi podignu ruke, na primer da se spuste preko sipke ili vec cega, ramena nestanu. da li su se uopste potrudili oko ove igre. Vidi se da j u likove ulozen trud da izgledaju lepo, ali izgled da anatomija nije bila bitna. Moze i bez ramena. :p
Toliko rantovanja od mene. Vise necu.Nisam ja bob marli.
Mada je ovo demo, ko zna, mozda isprave nesto do kraja. I da naglasim, mutne teksture su ovde najmanji problem.
Bas sam gledao demo gameplay i bas mi je lose. Nznm sto furaju taj fazon nepreglednosti, lik je preko celog ekrana i sto kaze kuzma protivnici se ne vide, i onda kao budala moras okretati kameru da bi ih povatao. Smeta mi i to sto japanci prave sterilne igre u smislu da sa okruzenjem nemas nikakvu interakciju, nimalo neke fizike itd... , jedine lomljive stvari su one kutije i burad. Onda vidim zombiji koji hoce da se spuste sa merdevina jedno 5sek. trce u prazno i mlataraju nogicama pa tek onda se krenu spustati, nisan mi je takodje glup, ako vec oruzja imaju laserski nisan koji ce im jos onaj krstic. Tehnicki jako zastarela igra, ako vec furaju taj shooter fazon onda to mora mnogo modernije.
Ja sam barem mislio da ce ovaj deo da bude blizi odlicnom RE4... ocigledno da nije.
Mali off... Jel ti Snake imas Rainbow Moon? Videh danas da neki Snake igra u mojoj friend listi.![]()
Pa meni je opet Raccoon City prihvatljiviji s obzirom da tamo ratujem uglavnom sa hordama standardnih zombija, a ne sa nekim uber zombijima do zuba naoruzanih i opasanih redenicima velikog kalibra koji uz to verovatno imaju i pancire.
CAPCOM sada zeli da nabaca sve na gomilu, pa imamo tri kampanje, da se zadovolje svi ukusi sa apsketa horrora i akcije, dok je Jake-ova kampanja nesto izmedju.
Menjao Necr00visioN : 07.07.2012. u 01:21
Electronic Theatre ImageThe British Board of Film Classification (BBFC) has today confirmed their official classification for the forthcoming Resident Evil 6, in the process also revealing that the videogame is set to feature more than four hours of cutscenes. Resident Evil 6 is currently in development for Xbox 360, PlayStation 3 and PC, and will launch worldwide this autumn.
Resident Evil 6 will unsurprisingly sport a BBFC certificate of 18 when it launches, restricting sale of the product to persons under that age. What is more surprising however, is that the videogame will feature more than four hours of full-motion video footage, with a total running time of 04:15:00 according to the BBFC. Resident Evil 6 is designed in a way in which the cutscenes bleed dynamically into the gameplay, which you can see for yourself in some recently revealed gameplay trailers.
Electronic Theatre recently got hands-on with Resident Evil 6, stating; “Resident Evil 6 deserves to be considered one of the potential innovators of 2012.” Electronic Theatre will of course keep you updated with all the latest details on the forthcoming videogame.
![]()
Probao sam malopre demo, najveci problem mi je stvarno uzak fov znaci zaboli me glava dok se okrecem da vidim sta je 5 centimetara levo od mene. Drugo, posle igranja Max Payne 3 meni je pucanje i ponasanje protivnika sada smesno u vecini igara. Nekako ne reaguju uopste gde ih pogadjas (a RE4 je to imao a last gen igra) animacije su prosecne i nema fizike. Najvise mi medjutim smeta da za svaku interakciju moras da pritiskas dugme. Ok je da to mora recimo za merdevine ili da se popenje na nesto ali zasto to mora kad treba recimo da skoci sa nekog nizeg krova. Non stop pritiskas A i samo iskace ikona sa nactranom akcijom. Ako su vec izbacili klasicni inventar sto onda nisu modernizovali i ovaj aspekt. Verujem da moze da bude i vise nego ok igra i da je demo sam po sebi prosecan. Videcemo kad izadje. Jedino sto vise ne cekam igru sa nekim nestrpljenjem.
Menjao Dodatak : 10.07.2012. u 22:31
http://www.youtube.com/watch?v=cCMrQwNfx1Q
Psuje se na srpskom u RE6
2:39
Menjao fi1ip : 14.08.2012. u 12:44
Bookmarks