Kad je najavljen upgrade foruma i nove teme a do danas nista od toga. Slabo radi taj silver, mozda da razmislis Peco o nekoj varijabili ? Mozda je lack of motivation ?![]()
Kad je najavljen upgrade foruma i nove teme a do danas nista od toga. Slabo radi taj silver, mozda da razmislis Peco o nekoj varijabili ? Mozda je lack of motivation ?![]()
-Nemoj ici utabanim putem umesto toga kreni po bespucu i ostavi svoj trag.
Cekaj, jel tebi zivot zavisi od upgrade-a foruma ili od nove sive teme?
Taj Silver je zaduzio ovaj forum vise nego bilo ko, i molim te da tako ne govoris o njemu. Postoje i neke druge urgentnije stvari koje treba da se zavrse na serveru a covek ima i drugih obaveza u zivotu...
...gornji, donji, šipka, maj...alal vera ovaj - onaj, alal vera ceo kraj
Stvarno proverite što iskače ovo upozorenje, evo i meni iskočilo, a ne koristim Win (OS X), FF pretraživač, nemam AV, instaliran Adblock Plus
Tko leti, vrijedi!
Iskače upozorenje!
![]()
Pronadji svoj post u temi "nove forum teme" pa ces videti da si napisao kao, za koji dan nove teme, dajte predloge, kupujemo temu(e), pa eto vam sanse da se i korisnici pitaju o necemu. Mi sve odabrali, slozili se oko boja, i sta sad ? Prodje mesec dana a nema ni upgrade-a ni tema ? Sto lozite masu onda ? Bolje da niste ni spominjali upgrade i teme, kad vec znate da time samo mucite silvera koji ne zna sta ce od obaveza, a jos pritom, kao sto kaze gizmo, to radi na dobrovoljnoj bazi (nije placen) ? Nije mi jasno![]()
Pa ni ne prijavljuje to antivirus nego sam browser![]()
Apple iPhone 4S 16gb simfree iOS 5.1.1 Untethered jb
BTC donacija : 1LG7QHx2Hze8Mwvv4RzgZfiYTSBBED8e48
Meni nista ne prijavljuje kombinacija opera + eset security
KIS 2011 takodje licenciran, non stop izbacuje te trojan te virus.....
This black syndicate is a burning ballroom Dirt, drinks and pills and Nike drenched in blood
Oops, šta je ovo sada? Treba li da budem zabrinut? Ovo mi je Gugl izbacio, ne antivirus:
![]()
Ljudi mene takodje Chrome upozorava da sajt sadrzi malver, ajde procesljajte to i pokusajte da resite, trenutno sam bez anti-virusa, istekao ulazim na rizik..A i iritira ovo!
Pre neki dan je neko pejstirao web adresu nekog malicioznog koda bez koga. Verovatno je zbog toga.
Bookmarks