Dobar je, ocena 7/10
Repo Men, jedan od boljih, verujem da ste ga odgledali, ocena 8/10.
Dobar je, ocena 7/10
Repo Men, jedan od boljih, verujem da ste ga odgledali, ocena 8/10.
Menjao mirza82 : 16.01.2012. u 15:45
BTC donacija: 17YV2cgv2Zijy7nGPAkaofxCe7NUj1vB1S
"Nije znanje znanje znati, vec je znanje znanje dati!"
The A-Team
The A-Team Debut Movie Trailer
6.5/10
Bam, bam, tres pa opet bam, beng-beng i tako do krajaja. Liam Neeson i ostatak kompanije, za ubijanje vremena nije loše.
Očito se nisu trudili da ne preteruju i zato ova ocena, inače mrzim kad u ovakvim filmovima pokušaju da mi uvale dozu "umetničkog" što ovde nije slučaj i zbog toga respect.
Ko voli non-stop akciju samo napred. Gledao sam extended verziju i nemam pojma koja je razlika između nje i da kažemo regularne.
Menjao sleep : 16.01.2012. u 19:29
Batalio sam nova ostvarenja jer bas retko kad imaju sta "nevidjeno" da prikazu. Mahom kopam po proslosti. Posledji odgledan: Six String Samurai . SF postapokalipticnih SAD, vise je kao umetnicki film, po meni jako dobra muzika. Narodskih 7/10. Ja sam uzivao u drugim aspektima tako da je za mene ocena visa. Film je jako podcenjen, bar po nekom mom rezonu.
Menjao KaoStapom : 16.01.2012. u 20:19
Hello Clarice
Incendies (2010)
http://www.imdb.com/title/tt1255953/
Solidna (posle)ratna drama, Kanadsko/Francuska produkcija. 7.5/10 zbog očiglednog raspleta, inače bi bila jaka osmica. Zanimljiv zaplet, odlična gluma, drži pažnju do samog kraja. Preporuka.
Oni furaju modu koja pravi razlike, to je bogata gamad koja radi šta hoće...
Gomorrah, vec sam ga pomenuo.
odgledao Immortals 8/10
film mi je super jer se globalno gledano lozim na te legende i mitove pa i nemam sta da zamerim tu. mada jedino sto mi se ne svidja je to kako su bogovi odradjeni(ok sto su mladji al kostimi im ****no izgledaju kao kostimi mocnih rendzera) al sve u svemu vredi odgledati.
^Ja sam gledao u 3D-u mnogo je bio dobar feeling, odgledati takav film.
Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination
Lozis me? 3D je bila samo reklama za kafu (ili neko pice) pre filma..
LFS - You have to do the driving
Tumblr
Pa bilo je 40% filma 3D. Koliko se secam
P. S. Mozda su tebi bile mutne naocare
Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination
The Ides of March (2011) dobar je, neka bude 7/10
Tinker Tailor Soldier Spy (2011) ugasio posle 40min, nije za mene, ostace neocenjen.
Joш један глас за овај филм,нећете веровати да су га Амери правили...
Наравно,Патриота обавезно,Храбро срце и наравно The Last Samurai... Aли предпостављам да су то сви гледали
Препорука за The Cottage...
Хорор - комедија... Али баш добар,јак ирски хумор... Мене је одушевило... Нека буде 8/10 и то само зато што је крај мало слабији него што сам очекивао.
http://www.imdb.com/title/tt0465430/
(Не обраћајте пажњу на лоше оцене на IMDB,некада су сјајни филмови катастрофа лоше оцењени.
Menjao Diamond : 17.01.2012. u 20:41
uf da dobro ste me podsetili za 3D, posle TinTin-a Immortals mi je najbolji 3D u životu. Najbolji efekat je u scenama borbe kad su usporene, i ajd što fenomenalno izgledaju nego što su dugo i trajale. Posle nekog vremena sam morao rukama usta da zatvaram da mi ne otpadnu, a i sam film uopšte nije loš. ja sam realno očekivao neku *****nu kopiju 300-ke (stilski) i nisam nešto pratio ni trailere pre premijere, tj pogledao sam samo jedan trailer i ništa mi nije bilo jasno.
Menjao vladimirdowla : 18.01.2012. u 09:16
sve puno ludaka
Thor (2011)
http://www.imdb.com/title/tt0800369/
Naterao sam sebe da odgledam ovaj film posle dugog odlaganja.. bilo mi dosadno.A i zbog South Park parodije
Sta da kazem, supljina u sustini, limunadica sa holivudskim receptom za porodicno USA gledanje
Ali generalno film nije los za ubijanje dosade, efekti su odlicni tako da samo min 720p dolazi u obzirGluma je prilicno jadna mada je to i trazeno od glumaca
Kapiram da svi oni mogu mnogo bolje ali eto.. u sustini mi nije zao sto sam gledao, ako nista drugo malo sam promenio zanr u poslednje vreme u uzivao u perfektnom snimku i efektima
5,5/10 ali su pola ocene podigli efekti, definitivno.
Leon: The Professional
http://www.imdb.com/title/tt0110413/
Svima dobro poznat, nekim cudom sam tek skoro odgledao ovaj film, do sada hvatao neke delove na tv i nisam hteo da seckam tako.
Sta da vam kazem a da ne znate? Filmcina, dosta originalan film iako ima dosta ultimativnije*ackeva akcijeNatalie iznenadjujuce dobro odradila ulogu, za jedno deriste
Ali je najveci pecat ostavio Gary Oldman, naravno, posle ovakvog ludaka Heat Ledger u vidu Jokera je prosto smesan![]()
Odlican film i apsolutna preporuka 8,5/10
Menjao hsv.stoned : 18.01.2012. u 10:17
Spiral out, keep going!
Za mene je Immortals ono što sam očekivao od 300. Mislim, dobar je 300, ali immortals u 3d mi je bila zabava do jaja i lično me ne zanima što nije u skladu sa mitologijom...
Menjao weasel : 19.01.2012. u 10:46 Razlog: Nismo na pijaci pa da lib.. r... i slcno
My Kung Fu is strong...
"Svako nosi svoj krst"... ja moj međ nogama....
Bookmarks