otom potom, hteo sam eto chuti josh nechije mishljenje ili mozda neki info da ima negde da se kupi taj kuler.
ko zna shta ce izaci za koji mese dva, ali otom potom, voda je suepr, al ono eto...videcu, mozda i uzmem..
otom potom, hteo sam eto chuti josh nechije mishljenje ili mozda neki info da ima negde da se kupi taj kuler.
ko zna shta ce izaci za koji mese dva, ali otom potom, voda je suepr, al ono eto...videcu, mozda i uzmem..
Nije voda za demiosa sigurno...Voda je za nekog ko stavi i ne dira dugo,samo dopunjuje sistem i cisti prasinu...ja sam puno redje menjao komponente kod mene,ali opet sam menja svremena na vreme i ubilo me to skidanje sistema,cak sam i posle jedno 10-tog skidanja uspeo da ubijem plocu,sva sreca bila pod garancijom..tako da voda sve pohvale,ali dalje iz mog sistema,osim neko vanjsko resenje...![]()
nije ta klasa akasaal se rimujem video sam, ~45e je.
a za vodu eto, kapira me medolinos, to je super kad se smirim i napakujem komp da stoji makar 6 meseci tako.
He, he, he znam kako je. Ove godine sam sigurno 4-5 puta rastavljao i sastavljao vodeno glat. Srećom sve je prošlo bez posledica
U većini situacija ni ne moraš da rastavljaš sistem, npr menjao sam ploču, proc i memoriju i to je prošlo bez problema. Odšrafiš WB i njega i grafu ti pridrži pomoćnik dok ti izvučeš ploču i ne ubaciš drugu sa već montiranim procom i memarom. Operacija od 5 min max.
Cena: dva Lava
Realno rastavljam ceo komplet samo kada hoću da ga čistim.
Nije vodeno toliki bauk kao što se čini.![]()
Ovaj kuler već ima temu ovde: http://forum.benchmark.rs/showthread...i-dual-tower!)
vidi stvarno...izvini, my bad. mogu moderatori ovu da obrishu ili da ih spoje.
shto se tiche vode, ja chesto nemam pomocnika, a baba nije uvek raspolozena i trazi kesh unapred jer ne pije lava, plus se desi da ja mesechno promenim 4-5, a nekad i 10x platformu (testova radi)
![]()
mozda uskoro i padne mini user review Phanteksa![]()
Bog slusa Mötley Crüe
razgrabljeno cobane![]()
Bog slusa Mötley Crüe
Bookmarks