ma toga ce biti 100% nego neke ovako realtime testove samo za cpu da provrtim.
btw otkjuchava se u fulu ovaj primerak, ali sam razocharan da NB nece ni da mrdne preko 2ghznece da se probudi komp nikako
ma toga ce biti 100% nego neke ovako realtime testove samo za cpu da provrtim.
btw otkjuchava se u fulu ovaj primerak, ali sam razocharan da NB nece ni da mrdne preko 2ghznece da se probudi komp nikako
bas bedak ... a jel bi trebalo da se dize i voltaza za nb ? ja sam ovaj moj stavio na [auto] i 2330 ...
am roko sam mu i 1.45v, nece da bekne, mora bios da se odshlogira. 4ghz za sad lagano, 4100 sa mnogo onapona, 4200 imposible
turio sam buldija, nisam mogao da dochekam![]()
samo udri ...
ja sam ovaj moj heftao na 4.1 ghz samo sto mu treba oko 1.57v i temp ide u pm ...
1.57V za 4Ghz, mnogo je to za svaki dan?![]()
Bog slusa Mötley Crüe
pa nije za svaki dan vec samo da se vidi limit
za svaki dan moze 3.8ghz i 1.5v , sa cm 212+ ne ide preko 59C
Ja i dalje ne vidim svrhu da se pored sjajne c3 955-ice i krstenog x6 kupuje totalno nepredvidivi 960t![]()
Spiral out, keep going!
pa 955 nema da se kupi (ili ima par komada), a 960t se svaki otkljucava na bar x5 i kao takav nalazi svoje mesto na trzistu ...
kome se posreci moze da dobije x6
PII X4 960T je cenovno zamenio X4 955 (kojeg skoro više ni nema na tržištu).
960T se u najgorem slučaju klokuje 200MHz manje nego 955, a najverovatnije dobijaš x5 cpu, a dobre su šanse da dobiješ i x6 cpu.
960T je svakom slučaju bolja kupovina od 955, e sad da li je isplativo preći sa 955 na 960T, to je već druga stvar..
A pa nisam znao da nema vise c3 955 Phenoma..
Pazario sam u poslednji cas
Ma bitno je da AMD ima bar jos koji best buy.. uz dobru graficku i oc cpu ne vidim koja igra nece da klizi na ovim procesorima, cak i mp, zahtevni programi su druga prica, i7 procesori dominiraju ali su i mnogo skuplji![]()
Spiral out, keep going!
To je skroz besmisleno. Osim u slucaju ako neko sna da kupuje 6 core procesor, onda mogu to da smatram opravdanim. Inace 955 srvarno nema ni za lek
100eur - "Ja nisam razumeo sta imte od tih rudnika tj coinsa, za taj imaginarni novac nemoze se nista kupiti."
Pa kad svima samo njega preporucujemoLjudi sve pokupovali...
Ja bi' to na 1.5v ter'o!
Bookmarks