Strana 8 od 8 PrvaPrva ... 45678
Prikazani rezultati od 106 do 110 od ukupno 110

Tema: Kako root-ovati Rom na Sony Ericcson mini xperi-a telefonu?

Member Avatar korisnika phantomr
    Na forumu od
    Nov 2003
    Poruka
    481
  2. Moja mašina
    • CPU: I 960 i52500k
    • MoBo: Ga Assasin / Asus Maximux IV Gene Z - Gene 3
    • RAM: 3x2Gb i 4 x 4GB DDr3
    • VGA: 8800GT 512 MB Asus i Ati 6870
    • MON: 24 i 20 i 27
    • HDD: 2x1gb 1x500 i 2TB i 80Gb Raptor 10k, 120 SSD Samsung
    • OPT: LG
    • Case: CM HAF X
    • SND: Sound blaster / Z-5500
    • LAP: Sony vaio
    • TV: LG 40 Samsung 204B
    • INET: DSL
  3. Prvi put kada sam probao sa dugmetom volume down pojavio se napredak ali nije uspeo ne znam zasto, evo slike sta je napisao, pre toga ocigledno nije ulazio u taj mode za flashovanje, jer sam pritiskao pogresno dugme.

onda sam opet probao, ali sam ovaj put amo na kraju prvo utakao usb kabl u tel, a tek potom u pc, onda je flashovanje pocelo, sada g aupravo radi, nadam se da ce tel i dalje raditi, videcu uskoro
    onda vladjja dalje pratim ono upoutstvo sa pocetka sto je canis okacio sa adrese
    http://forum.xda-developers.com/show...0#post19684920
    Bane R: Ja nikada nisam kažnjavan ni za šta i od 4 godine sam mogao i celu noć da ostanem sa društvom i nikome nikad nije pitao gde ću, šta ću i kada ću da se vratim.

Na forumu od
    Nov 2003
    Poruka
    481
  5. Moja mašina
  6. Uspeo, mislim da je to to. dobio sam ikonicu superuser, sada je software downgrade, nisam jos palio gasio tel, ali prvi put sam primetio da mu je dosta vise vremena trebalo nego sa custom fw, mada ko zna, a i ne gasim ga samo stand by. Sve je bilo teze zato sto nisam na pocetku upalio sve opcije na tel koje su neophodne za flashovanje, a potom nisam pritiskao prave dugmice kada je trebalo, kod mene je dugme vol down, i 3 me je na kraju zezalo povezivanje sa racunarom, iz ne znam kog razloga ako sam kada je flasher trazio da tel povezem sa pc-jem, kabl vec bio u pc, procedura je bila fail, ali ako sam prvo utakao tel pa onda to u pc, uspelo je, mada sam samo 1 to radio. Eto hvala svima, mozda se javim opet sa nakim pitanjem, sve u svemu i dalje nije 3 sec, nije tesko, sada bi mogao ovj tel da root za 5 sec, ali sada...
    hvala svima
    Bane R: Ja nikada nisam kažnjavan ni za šta i od 4 godine sam mogao i celu noć da ostanem sa društvom i nikome nikad nije pitao gde ću, šta ću i kada ću da se vratim.

Na forumu od
    Nov 2003
    Poruka
    481
  8. Moja mašina
  9. Sve aplikacije su mi nestale kao i kontakti koliko vidim, sada cu pokusati nesto da izbunarim

Banned
    Na forumu od
    Nov 2009
    Poruka
    682
    Pa naravno kad si flashovao softver, a nisi otcekirao wipe user data opciju, on pobrise sve.
    Moram da glumim sony podrsku na ovom forumu. Ubuduce kad radis flash softvera ili bilo sta prckas po sistemskim fajlovima, prvo uradi backup. Evo ti sonyjeva backup and restore aplikacija. Ne znam radi li pod ics, ali na gingerbreadu je radila.
    http://www.mediafire.com/?9xfnev2kew03fen

Na forumu od
    Nov 2003
    Poruka
    481
  12. Moja mašina
  13. nekako sam vratio kontakte x 3 ali sam to vec imao i resio uz pomoc app ,duplicate remover. imam problem sa app, nemam nijednu koju sam ranije imao, a nemogu ni da instaliram nove.
    npr. zelim airdroid da inst, ali mi kaze da je vec instalirana, a probam da je inst opet on kaze kao ok, uskro ce biti na tel, ali nista.

robao sam i neke app koje nisam imao ranije da inst, i isto sve prodje ok, ali se app ne pojavi na tel. instaliranje sam probao direktno sa tel, ali i sa kompa preko wifi ili usb. takodje nam vise onu google play app koju sam pre imao, bila je zgodna a nisam uspeo da je pronadjem, mada sumnjam da bi i uspeo da je inst na tel, obzirom da i ostale odbijaju da se inst.
    takodje sam primetio kada odem u opcije na tel aplikacije vidim sve moje stare aplikacije u polju sve, ali kada stavim polje sd kart, kaze da tamo nema nista.
    e sad da li su to neki shortcut sa sim karte nemam pojma, ali me cudi zasto mi nista nove ne instalira. hvala na savetima, znao sam ja da to nece biti 3 sec u startu i da moze svasta lose da se dei, tako to ide sa tehnikom i novim tehnologijama.
    Menjao phantomr : 21.06.2012. u 23:48

Strana 8 od 8 PrvaPrva ... 45678

Bookmarks

Dozvoljeni tagovi

• Ne možete pokrenuti nove teme
  • Ne možete odgovoriti u temi
  • Ne možete okačiti atačmente
  • Ne možete izmeniti svoje poruke
  •