Eto da se i ja prijavim u topic, od danas sam i ja vlasnik ovog cuda (Telenor XXLA2 radio, 4.0.4 jos uvek.)
Eto da se i ja prijavim u topic, od danas sam i ja vlasnik ovog cuda (Telenor XXLA2 radio, 4.0.4 jos uvek.)
Sve sam uradio osim pomeranja svih slika. Probaću to, mozda proradi. Hvala na odgovoru!
Verujem da ste videli, ali cisto da bacimo koji komentar: http://bfconcepts.tumblr.com/post/28...ware-4-8-900-x
Svidja mi se koncept sa belim logom pozadi.
Podseca na fon koji koristi jedan od Marvell - ovih junaka. :-)
Ko *pri zdravoj pameti* testira Gorilla Glass kamenjem? Jel' to neko radi na gradjevini, pa marise sljunak kada podje kuci i mece ga u isti dzep sa telefonom?
Vidi se da niste iz generacije Transformersa![]()
Tisina klinac!Ma o ukusima se ne raspravlja, nije lose, mada JA vise preferiram jednu ili dve boje bez sara.
Ko *pri zdravoj pameti* testira Gorilla Glass kamenjem? Jel' to neko radi na gradjevini, pa marise sljunak kada podje kuci i mece ga u isti dzep sa telefonom?
Ma nema sanse da izadje ovako napadan, spustice oni to na zemlju. Sadasnji model sa reljefnom pozadinom je super, samo da ga jos stanje/poravnaju dole i olaksaju za koji gram.
Ako krene da se stanjuje pozdravite se sa baterijom... Bolje milimetar deblji nego tanji (u svakom slučaju)
+1
a i bolje lezi u ruci kada je deblji. Dajte ljudi neozbiljni smo, predjimo na hardver
![]()
Bookmarks