Vidim da se ovaj model pojavio kod Telenora u ponudi,zanima da li ga je neko koristio?
Vidim da se ovaj model pojavio kod Telenora u ponudi,zanima da li ga je neko koristio?
Ovo je zapravo fina ponuda. I ja čekam utiske.
+1. Videću kakva će biti cena kad ljudi krenu da prodaju na malim oglasima, jer telefon deluje vrlo primamljivo.
dobicete prve utiske u sledecih par dana verovatno![]()
Telefoncic je stvarno dobar, prelep. Mogu samo da zamislim kakav je ekran, na Arc je savrsenstvo. A ovde ista rezolucija na 3.3" jos Bravia...![]()
Meni je ovo zenski model. Ima ok cenu u telenor paketima, 3,3'' displej ali mi se cini da je jos uzi nego na Wave-u a to moze da bude problem za ljude koji surfuju cesto.
Zašto ženski? Ovo je kao mali sportski auto.
Šta uopšte znači ženski telefon?
Samo se nadam da mu ne traje baterija kao Arc-u...
"Before you speak, ask yourself, is it kind, is it necessary, is it true, does it improve on the silence?"
Ne znam, meni je odbojan dizajn, ovi polukruzni tripovi i izbor boje pozadi![]()
Da li sam nesto prevideo u cenama za Ray ili nesto ne valja stvarno?
Ispada da je najjeftinije uzeti telefon BEZ ugovorne obaveze i placati bilo koji paket, nego li kupiti telefon uz ugovor sa paketom jer tako izadje skuplje??
bobby63:Zaveru prave Rotshild, Morgan i drustvo, a zasto nama ne daju da trosimo pare koje nemamo da bi kupovali gluposti koje nam ne trebaju, e to je zagonetka.
Video danas da se pojavio u telenoru. I sve mi se chini da se priblizava prevremena penzija vatrici.![]()
fino deluje telefoncic, lepo lezi u ruci, boottime mu je ispod 10sec, ekran izgleda veoma dobro(na zalost nije amoled)....ostatak utisaka ujutru
boottime ispod 10s, nije da ne verujem ali je malo verovatno.
Driver: samo corav nece videti koliko je iPhone ekran ispred svega shto postoji, ne telefona, vec bilo kakvog najjacheg monitora na planeti.
Telefon je odlican. Velicina je stvarno optimalna. Kao sto rece Seraph, lepo lezi u ruci. Boot mu je 25s, makar na mom primerku. Ako Vam je to bitno.
Ostali utisci... sutra-prekosutra. Da ga malo koristim.![]()
Bookmarks