Sto mora "radenko"?
Sto mora "radenko"?
Pa mislio sa da s'vremena na vreme upalim football managera ili slicno, a ne znam koliko je 'jaka' ova integrisana grafulja![]()
Za FM je jaka dovoljno.
bobby63: Zaveru prave Rotshild, Morgan i drustvo, a zasto nama ne daju da trosimo pare koje nemamo da bi kupovali gluposti koje nam ne trebaju, e to je zagonetka.
Sto me ponovo dovodi na pitanje oko felericnog modela ili pak modela koji je najbolji cena/kvalitet?
Mi za firmu uzeli HP ProBook 4530s ((p/n: A1D18EA), i5-24xxM + HD 6490M 1GB GDDR5 + Intel HD 3000 + Atheros WiFi & BT!!! + 4GB DDR3 + 650GB SATAx HDD...).
Sve je zaista EXTRA osim displeja koji, generalno, ima loš ugao vidljivosti.
+1
Alea Iacta Est!
Primetio sam da nemaju nVidia diskretnu grafiku u ponudi
koje su vam temperature pri surfu netom?? 4-5 tabova konstantno otvorenih....
Dobio sam taj na poslu u Petak (8gb ram sa radeonkom) pa cu napisati par utisaka skoro. Na prvo deluje veoma kvalitetno u izradi, nista ne skripi. Performanse od onoga sto sam video do sada su taman za poslovnu rabotu, ali gejming nije. Slaba je to kartica generalno. Mozda sam razmazen posto imam L502X privatno kod kuce![]()
1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
za neki lagani gaming i na nizim podesavanjima ta kratica ce gurati, naravno ne kao neka nevidija GT 5XX serije ali ako coveku ne treba da se sigra na visokim rezolucijama i detaljima a ostalo mu odgovara onda je hp odlican izbor![]()
Imam model sa i5 procesorom i Radeon 6490 grafom. Fantastican lap za 500e, pre svega za poslovnu primenu. Ko zeli lap za igre, ipak neka potrazi nesto drugo.
Mene samo nervira buka i hladjenje sto nije bas najsjajnije,inace bih ga odmah uzeo. Kakva su vam iskustva s tim stvarima,licni osecaj,jel smeta?
If Chuck Norris had been a Spartan the movie would have been called "1"
Ne znam da li je neko od Vas naleteo na HP ProBook 4525s, koji sam kupio pre mesec dana. Aluminijumsko kuciste koje ostavlja "plastikance" na najnizu lestvicu po izradi i kvalitetu. Laptop je opremljen AMD Phenom-om II X2 P650, 4GB DDR3, HD 640GB, ATi Radeon 5470 512MB i svim mogucim dodacima (bluetooth, citac kartica, itd) za SAMO 38000din!!!! Uskoro planiram da nadogradim memoriju na 8GB, jer mi treba za modelovanje...da Vas ne smaram sadSto se tice igrica...probao sam FEAR 3, Crysis 2, NBA 2k12 i jos neke novijeg izdanja koje bez problema "preslisava". Jednom recju, mozete sve sa ovim laptopom. Ko zeli kvalitetan laptop sa odlicnim performansama i srednjom cenom nece biti razocaran! Moja preporuka!
![]()
Uzeo sam prije 2 dana Hp 4530s i kad sam upalio vidio sam šta ima od programa i odma sam ga reinstalirao i kad sam skinuo drajvere sa sajta i instalirao mene radi sve ali sam prije reinstalacije vidio da ima "HP camera" taj program, a sada nemam to... U čemu je problem?
Bookmarks