stigao 4330s sa 2330 proc,ubacen hard od 500gb na 7200 i 8gb rama ,instaliran lion i win 7,sve radi savrseno,prezadovoljan za sad
stigao 4330s sa 2330 proc,ubacen hard od 500gb na 7200 i 8gb rama ,instaliran lion i win 7,sve radi savrseno,prezadovoljan za sad
Moze li se negde naci 4530s sa US tastaturom? Ne mogu da verujem da niko ne nudi US tastaturu kao opciju vec samo domacu YU.
Imam isti ovakav problem sa svojim probook-om 4530s: HP 4530s Troubleshooting (laptop won't start). Kada sam ga odneo u servis, rekli su mi da je sve u redu i da računar radi. I stvarno, kada sam ga uzeo, radio je. Malopre sam pokušao da ga upalim i ponovo nije hteo. Isključio sam ga iz struje, pokušao ponovo i posle 2-3 puta je uspeo da se pokrene. Ne bi mi bio problem, kada bih znao da se to više neće dešavati, ali mislim da ću izgubi mnogo živaca zbog ovoga. U servisu, opet, ne mogu ništa, pošto se kod njih računar startovao sasvim normalno. Ne znam šta da radim.
Nosi to u servis i ne odustaj dok ne rese problem ili ti ne daju drugi. Ako ne pali kod tebe nece ni kod njih.
Opet imam isti problem. Nema šanse da ga upalim. Pretraživao sam još malo, kažu možda bi vađenje i vraćanje memorije pomoglo, ali nemam nameru da se zezam s tim glupostima. Idem u srervis odmah posle praznika.
S obzirom da nije prošlo ni 6 meseci, mogu da tražim i novi računar, što ću i da uradim ako mi kažu da moram da čekam duže od 7 dana (a verovatno jedino moguće rešenje je promena matične ploče).
Odneo sam u servis pre 10-ak dana. Rekoše mi da su naručili novu matičnu ploču. To će valjda biti rešenje problema, mada ću bez računara biti još 20-ak dana sigurno.
LINK
Original je preskup...
btw, ima i opcija za probook seriju, umesto dvd-a...
Menjao chimpresco : 07.05.2012. u 00:24
CBR1000RR
Ljudi sta mislite o varijanti 4530s sa celeronom b840 koja kosta oko 320e?
Racunar ce se koristiti iskljucivo za osnovne stvari u officu i internet.
Mislim da je b840 dovoljan za takve zadatke. Najzahtevnija stvar u tom slučaju bi ti bio browser sa 20 tabova i fleš sadržaj, a mislim da b840 može relativno lako da se nosi sa tim.
Zamenili su matičnu ploču i sad radi bez problema. Ali sam primetio da se tastatura ugiba kod "delete" tastera, i to primetno. Sad, ne mogu da se setim da li je to tako bilo i ranije ili su u servisu nešto zeznuli. Kakva je tastatura u tom području kod vas?
^
Nema ugibanja..
Kupi mi majko fen, da zalizem kosu i postanem njen!
MalerHvala vam na informaciji. Videću šta ću dalje da radim.
Space Beer hvala na odgovoru.
Poenta je da li bi se za te primene primetila razlika izmedju b840 i i3 recimo ili b90.
Cak razmisljam o varijanti ssd+b840 pre nego i3, ja mislim da je za tu primenu takva kombinacija najbrza i najbolja (u rangu cene). Sta vi mislite?
Za net i office je taj procesor sasvim dovoljan.
Sto se tice ssd-a, ako imas kesa uzimaj i ne razmisljaj. Ja sam stavio ssd i razlika u radu je neverovatna.
Bookmarks