Ima GLONASS!![]()
Ja se samo nadam da ce tranzicija programa i igara brzo krenuti za ovu rezoluciju ekrana jer inace ce to dosta da nervira!!
Inace moj je i boziji nadam se do kraja godine!!!![]()
800-900 jura....kasnije mislim da ce pasti do 500 ******* i to je to...
Preveliko je ovo. Ja imam ogromnu šaku, ali veći mi je problem u džepu da bude. Ja sam više za kombinaciju galaxy tab 7,7 i xperia ray.![]()
A dok cekamo, i GLONASS je veliki napredak.![]()
ufff, ne smem da propustim 800 x 1280 piksela na 5.3" , ma to je haos! jedva cekam da se pojavi... prodacu Galaxy S II i uzeti ovo! ima sve sto Dell Streak nije imao.... cak i previse....
Andere ist nur erinnerungen, meine liebe S8 2001 ♥
Jedva cekam da vidim ovo cudo kod nas u prodavnicama, nadam se da necemo dugo cekati na njega![]()
pa ta rezolucija na tom ekranu mora da izgleda bolesno, i jos kazu SUPER Amoled..... uzimam pa makar mi bilo 'zadnje! a, Dell Streak-a sam prodao upravo zbog velicine,inace meni je 4.3" extra!!! i to mi najvise odgovara..... tj. i 5" bi mi odgovaralo bez greske al da sam zena, meni je kod streka najveci problem nosenje, stavljanje u dzep, a da ko zena nosim nonstop torbicu 5" mi ne bi predstavljalo ni najmanji problem.
Andere ist nur erinnerungen, meine liebe S8 2001 ♥
Meni bi savrseno odgovarao note, jer sam se dvoumio izmedju sgs2 i streaka i na kraju je pobedio sgs2 zbog brzine i fullhd kamere. Ali mi je mali ekran posto mnogo citam dokumente i internet i mala mu je rezolucija. A sa druge strane tablet je preveliki. Posto sam konacno popustio modernim shvatanjima i poceo da nosim pederusu, note moze tu da se nosi.
E sada uvidjam jedan novi problem telefona sa tolikim ekranom, a to je:
kada kucam licne poruke tipa sms,forum ili neka drustvena mreza, pola kafica sto sedi iza mene moze da ih procita![]()
Menjao Devil 2000 : 03.09.2011. u 10:05
Bookmarks