Naravno d anisu ista cenovna kategorija ali ovo nije tablet da bi bio 1k e a nije ni telefon,a koliko vidim Samsungovi telefoni su uglavnom do max 700e znaci ovaj nece ici preko 800e ne znam zasto ali ubedjen sam u to![]()
Naravno d anisu ista cenovna kategorija ali ovo nije tablet da bi bio 1k e a nije ni telefon,a koliko vidim Samsungovi telefoni su uglavnom do max 700e znaci ovaj nece ici preko 800e ne znam zasto ali ubedjen sam u to![]()
Svrbi novcanik, a... ?![]()
WARRANTY VOID WHEN BOUGHT
hahahahha![]()
Andere ist nur erinnerungen, meine liebe S8 2001 ♥
Best game ever - Under development Oh My God 2.00.1xxxx.88 !!!
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
http://www.gsmarena.com/samsung_anno...-news-3322.php
Ko malo bolje pogleda, videce i nasu zastavicu sa imenom dva operatera, za manje od mesec dana![]()
Najveca, to mogu da ti kazem.![]()
There was a young lady named Bright, who traveled much faster than light. She set off one day, in a relative way, and returned on a previous night.
Best game ever - Under development Oh My God 2.00.1xxxx.88 !!!
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
Ono sto sam primetio gledajuci silne review-e, a evo sad na engadgetovom primecujem na slikama tu stvar na istom mestu a to je da kad se telefon pali oznaka mu je N7000 a na zadnjoj masci kod baterije pise GT-I9220:S u cemu je fora, negde sam procitao do boje tj da je GT-I9220 crni a N7000 plavi ali ni sam vise nisam siguran...
kolko sam uspeo da vidim na dosta klipova, sve mi se cini da mu olovchica opasno brljavi!? u smislu cesto nece da se odazove ?....hhmmmm........
Andere ist nur erinnerungen, meine liebe S8 2001 ♥
Bookmarks