Sa alibris.com stiže za 10-15 dana ako je iz USA. Davno sam naručivao, čini mi se da je tako.
Inače, birajte najjeftinije opcije za slanje, da bi vam slali običnom poštom, tako izbegavate špediciju ovde, što je u slučaju kurirskih službi (DHL, FedEx, UPS) obavezno. Ne znam koji je to dogovor, da li je to neka "carinska mafija" ali sve što stigne kuriskim službama na aerodrom, ide kod špeditera, ostalo na normalnu carinu.

Citiraj i odgovori
. Videcu prvo sa posiljaocem da li moze da mi ne salje DHLom uopste, sigurnije mi je tako nego da se dogovorim sa DHLom a od toga ne bude nista kada mi vec stigne oni promene misljenje. Narucio sam sa alibris.com jos 4 oktobra, jos cekam... nadam se da ovi na carini nisu uzeli da obraduju svoju decu.. posto kada sam narucivao neke knjige sa Kenny's, stiglo mi je na kucnu adresu, bez potpisa, bez icega, moj brat (koji ima 11 godina) je samo uzeo paket. Ja sa prodavcem nemam nikakvu potvrdu da mi je paket urucen? Kako se sankcionise recimo nestajanje paketa, ili ga ja primim i posaljem im mail da mi nikada nije stiglo i da hocu da mi posalju ponovo/povracaj novca npr?
. Zbog njihovog uklanjanja sam bio prinudjen da narucim sa alibrisa i sad cekam evo tacno 20 dana i jos nije stiglo (ko zna i da li ce, sve sam vise paranoican). Inace na bookdepository knjige koje sam ja narucio i tek cu naruciti, neke su jeftinije na .co.uk, neke na .com, ali u odnosu 1:1, tako da uvek treba proveriti oba
) nije jednostavno). Ako postoji hint kako da prebacim jezik na engleski, bilo bi super (google translate radi posao delimično)
Bookmarks