Probaj sa market enablerom.
A što se tiče kupovine aplikacija i plaćanje kroz mesečni račun, to je takva dezinformacija. Mislim da ni svi provajderi u usa nemaju dogovor sa googleom u vezi toga.
---
desire + oxygen 2
Probaj sa market enablerom.
A što se tiče kupovine aplikacija i plaćanje kroz mesečni račun, to je takva dezinformacija. Mislim da ni svi provajderi u usa nemaju dogovor sa googleom u vezi toga.
---
desire + oxygen 2
Ne radi čak ni za neke besplatne aplikacije. Evo šta kaže pri pokušaju instalacije npr. Google Blogger-a:
This app is incompatible with your Mt:s LGE LG-P500.
Mt:s LGE LG-P500
This item cannot be installed in your device's country.
carpe diem
ja sam baš skoro kupio Cut the Rope preko omladinske Erste kartice, samo sam morao prvo da dodam karticu na moj google nalog... sad hoće drugar da kupim i za njega preko moje kartice, jel moguće dodati istu karticu na 2 google naloga?
Neke aplikacije se mogu kupiti, a neke ne.Uglavnom sve ove koje su popularnije, jok.
"Freedom is the right of all sentient beings"
http://www.supernews.com/?i=ZxPX4dWeiDg=
Izgleda da google nešto radi na vraćanju Srbije na paid application listu, pojavila mi se posle dugo vremena ponovo stavka Top Paid.Doduše sa jednom free aplikacijom, ali se pojavila.
"Freedom is the right of all sentient beings"
http://www.supernews.com/?i=ZxPX4dWeiDg=
Meni je radila kupovina app iz starog marketa. Novi Market App mi je pravio probleme jer koristim lcd density da smanjim sve na ekranu i zbog toga Market App mi je skrivao pojedine app. Nekako sam uspeo da maknem novi market i stavim stari i od tada mi radi sve.
pro’ gram mer (n.) - An organism that converts caffeine into code.
zar ne moze jednostavno da se aplikacija kupu tako sto ce ti za taj iznos biti uvecan mesecni racun, slicno kao kad smo slali sms za pomoc Japanu. Ne znam zasto bi se nako smarao da kupuje pomocu platnih kartica i jos da sve podatke kuca preko telefona jos ako aplikacije kostaju po euro dva.
Bog je stvorio coveka, sretna dokona i nevina i besmrtna.
Ne kucaš ti ništa preko telefona. Samo autorizujes google da ti skida novac sa računa koji je upisan već kod njih.
A to što si pitao, ne postoji još ni kod svih američkih provajdera, tako da tek kod nas neće skorije.
Mene je igra skinuta preko Samsung Apps-a pitala da mi zaduzi racun za valjda 200,300 din...ne znam koji je problem da to radi i na google marketu
J&W MINIX 6150SE-UC3 | AMD Sempron 140 | Kingston 1GB DDR3 | Gigabyte GeForce 8400GS 512MB DDR2 | Samsung Spinpoint F3 500GB | SONY NEC AD5260S-OB | CFI CBI-A8989TG 150W | Realtek ALC 662 | Win 7 w/XBMC
Koliko znam toga i ima u nekim zemljama u dogovoru sa operaterima, ali ocigledno google briga kako cemo mi kupovati aplikacije.
da li je moguce instalirati aplikaciju preko marketa na pc na telefon. da ne koristim internet preko telefona nego preko pc-ja?
Bog je stvorio coveka, sretna dokona i nevina i besmrtna.
Logujes se na web market i upalis wifi na telefonu (otvoris market jednom). Izaberes apk sa web marketa i install. Meni tako funkcionise bez problema.
[WoT] - Grinelwald
Bookmarks