To polovno je sve macka u dzaku. Za 400 eura moze da se nadje dobar polovnjak, ali opet sve je to ... Ne znam sta da ti kazem.
To polovno je sve macka u dzaku. Za 400 eura moze da se nadje dobar polovnjak, ali opet sve je to ... Ne znam sta da ti kazem.
Pravo iz Japana švercujem ja SONY, ako ti se ne svidja igram Tenis Stoni
Svaka preporuka za čoveka
Od ~2004. do leta 2009. vozio sam jednog "Terrano Teama" koga je on sastavio, u suštini Capriolo.
Onda sam ja genije ostavio bajs "na 5 minuta" i to dok sam kupovao nešto u jednoj računarskoj radnjipolicajac je prijavu o krađi iskucao na kucaćoj mašini pored živih računara, a na ulazu u MUP su me smarali što sam u kratkom biciklističkom šorcu... ukratko bajs nikad ne ostavljati nevezan, idealno nikad ga ne ostavljati van stana/garaže.
Onda sam uzeo Capriolo Gilu za ~20 000, imali su akciju 30% popusta uz doneti stari bajs tako da sam se bez problema oprostio od "BMXa" koji sam vozio kao klinac.
Gila me super služi jedino možda da uzmem neki veći pogon i pređem na slick gume jer 95% vremena vozim na stazama ili drumu.
Vožnje su mi uglavnom 30-60km, nekad par dana zaredom, nekad ne vozim preko nedelju dana, zavisi od raspoloženja. Temperatura mi nije nikakva prepreka, vozim i na ispod nule samo ako nema teškog snega i leda.
Inače lepo je napisao neko gore, kad se pređe na auto gojenje i lenjost je neumitna
kačim slike kad nađem neke dobre ili napravim nove![]()
Menjao Adam K : 23.07.2011. u 03:36
Nekad sam trenirao biciklizam, sada samo rekreativac...
![]()
![]()
![]()
Menjao d@FFy : 23.07.2011. u 10:43
"There was madness in every direction, at any hour... There was a fantastic universal sense that whatever we were doing was right, that we were winning..." Hunter. S Tompson - Fear And Loathing In Las Vegas
Au prijatelju, cigara i bajs, baš nekako ne ide![]()
Pa na pauzi
Bez obzira na to, redovna voznja je presudna za dobru kondiciju a ne bajs ili cigare, i sa tim cigarama dnevno ubijem 50-60km bez da osetim...![]()
Menjao d@FFy : 23.07.2011. u 10:58
"There was madness in every direction, at any hour... There was a fantastic universal sense that whatever we were doing was right, that we were winning..." Hunter. S Tompson - Fear And Loathing In Las Vegas
Kojom prosecnom brzinom vozis?
All right, forget it. I'll reroute the shipment to the Balkans...When they say they're gonna have a war, they keep their word.
Neka mi se javi neko ko ima dobar bajs na prodaju...
Ne isplate mi se novi koji ne vrede kao dobar polovan.
@Max
Ako vozim sa nekim zavisi koliko oni mogu da оdrzavaju tempo tj. imaju kondicije, uglavnom je u praksi to nekih 20-25km/h, kad vozim sam uglavnom drzim prosek negde oko 30-35km/h u zavisnosti od duzine relacije, raspolozenja i koliko imam vremena za voznju bajsa... Naravno u varijanti ravno + asfalt kako najvise i vozim poslednjih par godina s obzirom da na Nbgd-u ima oko 40km biciklističke staze, ili preko reke na Brankov pa lift i onda Ada, Kosutnjak...
blago vama u bg-u, pretpostavljam i da je ta staza poprilično dobra. u NS-u, barem po mom iskustvu kad vozim od Veternika do SPENS-a odvalim muda totalno. Neko je pre 50-60 godina bio jako pametan pa je između pešačke i biciklističke posadio drveće i sad je to korenje probilo i izdiglo stazu čitavom dužinom. Naravno da je to asfaltirano u stratu po pravilima sigurno se ne bi to dešavalo. Staza je pravi nutcracker. Novo naselje isto mada tu je problem tek u začetku.
Jel ima neko iz NS-a neki predlog dobre maršute?
sve puno ludaka
Ma, kakvi dobra, ravniji je asfalt na pešačkom delu pored nego na stazi. Na velikom broju prilaza "pešačkom" prelazu su stavili žuto-crne ograde koje predstavljaju veliku smetnju i opasnost. Asfalt staze skoro da nigde nije spojen sa asfaltom kolovoza, nego obavezno imaš makar mali ivičnjak, dok je na pešačkom delu trotoar totalno spušten i bez ivičnjaka. Na podosta mesta je staza zauzeta, kako znakovima, nadstrešnicama bus-stanica, tako parkiranim kolima, frižiderima i štandovima za prodaju. Mali delovi su čisti, ali se po pravilu po njima šeta pučanstvo i to po pravilu što raširenije.
Iskrivio sam zadnju osovinu. Gledam spisak servisa na ciklonautu, ali je ta lista prematora (co.yu domeni, jbte). Treba mi pouzdan servis na Novom Beogradu ili Zemunu. Pilot u blokovima nije povoljan.
Menjao RazbojNick : 23.07.2011. u 15:44
How to train your wagon
Pa bukvalno i nisam u NS-u uopšte, ionako ga možeš prepišati koliko je velik. Fala bogu pa su to radili (bulevar) samo što zadnji put kad sam išao u grad bajsom to je sve bilo raskopano. Inače više idem ka futogu tim nasipom a do grada samo kad baš moram nešto da obavim a previše je vruće za bus npr. Mislio sam više ako neko ima svoju neku putanju kojom se voza da podeli, pa da neko još isproba. Evo moj utisak vezan za nasip je: ko hoće da se nagleda krava kako pasu, svinja kako se ritaju u blatu i seru po putu neka ne propusti. pravi je doživljaj izbegavanje tih prepreka na putu![]()
sve puno ludaka
Za duže ture ti je najbolje da odeš do Fruške Gore. Ja idem preko mosta slobode, pa dole u kamenički park, pa po nasipu do pred kraj, onda se popnem kroz kamenicu ka mišeluku, pređem put pa na popovicu, do ulaza u nac. park, onda delom kroz šumu (najbolji deo) stazom maratona i izbijem na Venac. Produžim do Kraljeve Stolice da odmorim dušu, pa nazad istim putem, ili ako sam raspoložen onda redovnim putem (asfaltom) do grada
Ja vozim 20-25, max 30 km/h jer su mi gume jako siroke.
Vozim uglavnom vikend ture, Avala, Tresnja, Vojvodina. Dnevno prelazim od 80-120 Km.
Trebalo bi malo da se navikavam vise na brdski teren jer mi dodje da ispustim dusu kada idem uzbrdo.
Neko, da li ima pripadnica neznijeg pola koje su u ovoj prici.
Ne pamtim da sam video neku ribu na putu sem na Adi, ne racunajuci one koje voze specijalke.![]()
Bookmarks