Brate, vozim korsu i to iz 92 god. Treba mi nešto da slušam
, a ne da mi zarbijaju kola zbog toga
![]()
Brate, vozim korsu i to iz 92 god. Treba mi nešto da slušam
, a ne da mi zarbijaju kola zbog toga
![]()
Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči ...
Pobeda je čista kao suza jer mrtva usta ne govore.
Onda je ovo za tebe. 3.999 din. Ima USB, nema CD kako si trazio i 2 godine garancije. Mada ne znam koliko kvalitetan zvuk reprodukuje tako nesto.
Menjao zero : 11.07.2011. u 18:41
Ako ti nešto znači, mpman je firma koja je prva napravila mp3 player.![]()
Ttalking desire.
Još uvek sam u razmišljanju. Možda kupim ovohttp://www.tehnomanija.rs/katalog/ro...io-ru-200.html
Kažu da mogu da nabave po istoj ceni.
Do koliko para bi dao? Kakve zvucnike imas?
Novac od 5 do 8 hiljada, a zvučnici su neki obični. Ne bi kupovao neku budžu da mi ne razbijaju kolaSlušao bi uglavnom radio i USB
Od onoga sto si naveo u startu SAL je sasvim ok firma - Madjari, Elite zaobidji, Roadstar sam imao davno videorekorder i bagovao je samo tako, od ostalih jeftinijh proizvodjaca Xwave je skroz na mestu. Ja u kolima imam budjavi Pioneer koji je Auto Cacak uvalio mom ocu pri kupovini vozila, a za istu lovu je drugar uzeo Xwave koji radi ko zmaj.
Ja sam pre jedno 6 godina koristio neki xwave. Bio je poprilično dobar.
Ttalking desire.
Ja ne bi kupovao nista jeftinije od onog LG. Da imas neke bolje zvucnike u kolima jos kako bi osetio razliku izmedju njega i Xwave, Elite...( kad kazem neke bolje zvucnike ne mislim na neke woofere i pojacala nego na neke pristojne zvucnike dobrih proizvodjaca). E sad neko bi rekao da i LG nije neka marka za audio uredjaje vec da kupis Alpinu ili Pioneer. Medjutim, mislim da ce u toj nizoj klasi LG dati priblizan kvalitet reprodukcije zvuka kao i Alpina, Pioneer, Kenwood... Moja preporuka od gore pomenutih uredjaja je LG..
Menjao sava1979 : 22.07.2011. u 16:26
Ja sam imao Pioneer DEH-2020MP pre nego što su mi obili auto i marisali taj radio, a sada imam LG LAC2900RN.
Znam da ni jedan ni drugi nemaju USB, ali želim da dodam da ja na membranama koje imam u kolima (Panasonic neki, dve membrane, 2.500,00 dinara ukupno) nisam primetio nikakvu razliku u zvuku.
Takođe je, barem u mom slučaju, Pioneer pokazao daleko veću spremnost da sarađuje sa musavim i izgrebanim CD-RW diskovima i zavidnu količinu stabilnosti u radu, dok LG povremeno, ali zaista povremeno, preskače kao loša gramofonska ploča, nekad ne reaguje na volume dugme i samoinicijativno isključuje displej pa moram da ponovo skidam pa vraćam pločicu.
Oba ova plejera su bila u otprilike istom cenovnom rangu, od 7.000,00 do 8.000,00 dinara, i po nekom mom mišljenju, ako se bira između ove dve marke, Pioneer je bolji izbor.
Menjao Drakensanger : 27.07.2011. u 13:55
Posle dužeg vaganja, izbor je pao na Pioneer DEH-2320UB. Par razlog za kupovinu.
- izgleda mnogo ozbiljnije, od gore navedenih, samo radio i USB plejera.
- razlika u ceni je oko 3.000,00 din.
- ima MOSFET
- može plaćanje na 6 mesečnih rata čekovima bez kamate
- poštarina je besplatna
Sve u svemu nadam se da sam napravio dobar izbor
evo linka http://www.tehnomanija.rs/katalog/pi...eh-2320ub.html
Da zanemarimo cenu. Izbor je sigurno dobar, a verovatno mozda i najbolji. Ipak je Pioneer firma koja pravi kvalitetne uredjaje.
Menjao sava1979 : 13.08.2011. u 20:28
Da dodam utisak o ovom Pioneer u. Generalno sam zadovoljan, samo me nervira što može da čita samo Fat 16 i Fat 32. Imače svi moji fleševi su bili NTSF. Probao sam kod drugara koji ima Sony ja i isto, čita samo Fat 16 i Fat 32.
Bookmarks