hteo bi nešto slično ovome od metala,ali nekako tako izvesti da na npr. cevi budu grupisani lepo i da budu od bakra polirani zatim lakom premazani a i kablovi sređeni,osvetljenje itd...videt ću
neću da imenujem ko mi reko s foruma ali zvuči ovako...once you go water cooling you never stop...totalno je u pravu,zarazno samo tako
Lepo,svidja mi se.Cekam samo da nabavis aparat i da slikas taj drzac za grafu lepo.Pa da maznem ideju![]()
Lepo odrađeno, svaka čast. Malo DVD "viče" iz mraka, ali ok.
au ovo sam zeznuo
izvinjavam se moderatorima i svima ostalima došlo je do greške
još jednom izvinjavam se
evo i ja sam napravio nesto slicnohttps://plus.google.com/photos/11807...06790714915089
Bravo! Fantasticno izgleda. Dugo vremena pokusavam da se nakanim da isto ovo uradim, samo u crnoj varijanti, al nikako da nadjem vremena...Sve je ekstra samo jedno pitanje: staklo ti nije u nivou druge dve daske, jel nije bilo izvodljivo ili si ti tako hteo?
Ko zna zna. Ko ne zna, prepisace.
Jos jednom, sjajnoJedino si mogao malo bolje da namontiras hardove, ili je to privremeno resenje? ja bih napravio neki kavez i sakrio kablove...
I ako nije tajna, koliko ti je para trebalo za sto, i za koliko vremena si ga sklopio?
Ko zna zna. Ko ne zna, prepisace.
Bookmarks