lepo si sve izveo,mozda si mogao povesti jos malo racune o nekim detaljima,ali dobro,sve u svemu lepa zamisao i lepo sprovedena u delo!e da,vidis,i mene zanima gde si nabavio one dugacke srafove za grafu?![]()
lepo si sve izveo,mozda si mogao povesti jos malo racune o nekim detaljima,ali dobro,sve u svemu lepa zamisao i lepo sprovedena u delo!e da,vidis,i mene zanima gde si nabavio one dugacke srafove za grafu?![]()
Tech-house;Tribal-house;Progressive-house;Deep house....House music-music of my soul!!!!
Maximus, svaka ti cast druze, samo nastavi tako, super izgleda!
momci hvala vam lepo,kad čovek nešto ovako izvede i ovolko pohvala dobije to daje još jednu lopatu na inspiraciju da ide dalje...hvala vam još jednom
bit će još slika izbliza samo mi crko aparat,pa za koji dan ću postaviti...
ovako nesto sam i ja planirao ali sam do daljnjeg odustao zbog obaveza,mozes li mi reci koliko te kosta materijal i sta si tacno sve koristio?
materijal ti je grubo sa gornjom pločom i staklom 5500,da ti nrko drugi radi onda + ruke,e sad šarafi+rešetke+navojna šipka 2x1m M4 tu negde oko 1000 din...znači oko 6500
@ maximus
Nabaci par blue led kulera pa ga uslikaj noću bez blica, da vidimo kako šljašti.
Samo da te pohvalim i javno. Pravi mod druze! Svaka ti cast!![]()
Someone didn't take their happy pills today!
Znaci bice jos jedan ovakav mod...
Svaka cast za ulozen trud i znanje.
Mogu samo da zamislim koliko je trebalo vremena za ovako nesto (valjda mogu)
Menjao hedgehog : 21.06.2011. u 20:21
Bookmarks