Ma pertle su stvarno vrh, video sam ovde na forumu jednog clana koji je odradio sliv sa nekim debelim narandzastim pertlama i to je bas mocno izgledalo![]()
Ma pertle su stvarno vrh, video sam ovde na forumu jednog clana koji je odradio sliv sa nekim debelim narandzastim pertlama i to je bas mocno izgledalo![]()
Mhm basl lepo cuci,stim sto ima veliki izbor boja, moze lepo da ispadne kada se sve uklopi boja komponenti,onda farbanje kucista itd.....
G() ()C
Jel ovo uradjeno sa paracordom? Dobro izgleda.
BTC donacija: 17YV2cgv2Zijy7nGPAkaofxCe7NUj1vB1S
"Nije znanje znanje znati, vec je znanje znanje dati!"
Ja sam termo buzir uvek grejao upaljacem.
Pa moze al' vidis da je koristio i pertlu, mora da pazi da je ne zapali to gori ko ludo.
All right, forget it. I'll reroute the shipment to the Balkans...When they say they're gonna have a war, they keep their word.
za neupucene,najobicnija pertla je u pitanju ,a buzir je bio poveceg precnika ,skuplja se ne pola od njega,ne moze vise,ostao je malo labav na kraju,nisam primetio
uzeo si veci da bi mogao konektro da provuces kroz njega? mogao si vrlo lako skinuti taj konektor...
Sta se koristi ili sta je bolje (iz iskustva) za skupljenje termo buzira: fen, upaljac ,lemilica ili nesto grugo?
Ja koristim upaljač, ali ako imaš dovoljno jak fen sa difuzorom onda možeš i sa njim.
Me never have to cheat, 'cause me already won
A gde da nabavim "pertle" u Beogradu koje ce zavrsiti posao i koliko mi od prilike treba metara za jedno napajanje?
ulicni prodavci - Slavija,preko puta Pravnog faksa,mozda kod starog merkatora...
sto se tice metraze,metar u ruke pa proveri sam,sam znas koliko ces kablova u 1 pertlu ,saberes duzine,na licu mesta izmeris pertlu i vidis koliko ti treba
ali kontaktiraj JBL-a prodaje pravi sliv koji prakticno izadje jeftinije od pertle a i uzmes lepo 10m
Bookmarks