Zasto ne H70?Air kulera ima lepih i mozda malo boljih, slazem se ali su budze od koje mi se ni maticna ploca ne vidi i nekako su vec po meni zastareli
![]()
Ja ipak nisam u fazonu da vijam oc rekorde i H70 ce sasvim lepo da odradi posao kao sto je i H50 na Twenty Nine, drzao sam ga na 4ghz 24/7 sa kulerima na 800rpm.Pored toga sto ce se najlepse po meni uklopiti,malo mesta trazi i mislim da je hibryd hladjenje buducnost cpu hladjenja za neke mainstream varijante.
H20 je takodje bolje ali ja nekako nisam u fazonu da se zezam sa tim i nikad nisam bo ljubitelj toga. I na kraju,ipak sam ga dobio for free kao i ostale komponente sem cpu-a![]()
@jbl ako sve dobijaš ovakve stvari za DŽ.ti si stvarno srećan čovek ja sam do sada dobio samo hroničnu upalu uha za dž,ali ko se snađe e to je nešto
Istina boli ali ljubomoran sam, jbg...![]()
@Maximus, ni ja nikada nista nisam dobio za dzabe...
@jbl,
ok je to da lepo modujes sve, ali, ax750,H70, kuciste...pa kako je to moguce???
Pa nije ni on covek to dobio za dzabe, tj bez razmene - Corsair je kupio reklamu i vrlo dobru sansu za novi mdpc. Malo li je to za Corsair?
Ovo od Corsaira sto smo videli ne verujem da kosta vise od 1ke, a ovakva reklama MORA da kosta vise![]()
Dirty Harry: An opinion is like an asshole - everybody has one.
@JBL
Jel su te kontaktirali iz Corsaira ili si ti njih cimao za komponente?
@Komder
Za sleeve mi se javi na pm
@all
Ocigledno vecina niste procitali uvodni text gde se zahvaljujem proizvodjacima na njihovoj podrsci![]()
Sa Corsairom sam vec bio u kontaktu i ja sam pokrenuo temu o saradnji, naravno to ide na obostrano zadovoljstvo. Eto jedan primer, priznali su na njihovom forumu da sam bolje uslikao 600t u fabrickoj varijati od njihovih fotografa i slika sa zvanicnog sajtaa nisam jos nista ni poceo da radim
Gigabyte je takodje pokazao veoma lep support sa svojim hardwareom i odnosom samnom, cak su prikazali Twenty Nine na video bimu na njihovoj zvanicnoj prezentaciji u NS pre koji dan,gde sam imao priliku i licno da prisustvujem,ukratno bio sam veoma pozitivno iznenadjenSuper ekipa i super podrska sa njihove strane stvarno
![]()
Naravno da mu nisu poklonili, sve je u reklami, i to sto ce on njima za uzvrat dati kosta vise nego te komponente koje je dobio za mod...
Jedva cekam da vidim neke radove, jako me zanima kako ce izgledati , mada nesumnjam u tebe da ce biti super.![]()
Menjao Skywalker89 : 22.05.2011. u 02:52
![]()
@priznali su na njihovom forumu da sam bolje uslikao 600t u fabrickoj varijati od njihovih fotografa i slika sa zvanicnog sajta@ Skidam kapu druze, respekt!
Za sleeving i ja sam zainteresovan. Btw, kad nosimo kuciste na powdercoating? Nemoj ni slucajno da me zaboravis, jer bice batina
salu na stranu, ako imas viska mdpc sleeve, to i mene interesuje. I daj bre, stavi nove fotkeee!!!![]()
JBL... I ja ću da se javim za mdpc sleeve, treba prvo da stigne kućište.
I po drugi put isto pitanje... koji si fan kontroler planirao? Pretpostavljam da ide i on u kućište, s obzirom na buku onih multiframe noiseblockera (čini mi se da si uzeo s3 varijantu sa 1800 rpm).
Svaka čast za akciju sa Corsairom, s obzirom na reklamu koju će dobiti, nadam se da si ih pošteno izmuzao za komponente.
Menjao Kobayashi Maru : 22.05.2011. u 20:47
@schnappy
Iskreno neznam kad ce doci na red powdercoat ali kad bude javicu ti, nemoj ti da cekas na mene jer ces se mozda nacekati
@Kobayashi Maru
Razmisljao sam o fan controleru,trazio gledao i na kraju probao taj controler koji je vec na kucistu i shvatio da je sasvim ok, moze 4 venta da kontrolise, jeste da sve istovremeno ali i sa tim sam ok![]()
Aaaa tako znaci, odprilike zamisljam neku lepu alu plocicu koja pokriva prednji deo. Mozda gresim, kazem, tako zamisljam![]()
A i tek bi onda u tako nekom slucaju lego onaj Scythe. No ajde da se manje namecemo, a vise pustimo da vreme i ti odradite svoje![]()
Bookmarks