A zašto ovo lepo ne inkorporiraju u sedmicu kroz neki update... sad mora menjam windows zbog copy.. ovaj M$ je uvek bzbrazan...
A zašto ovo lepo ne inkorporiraju u sedmicu kroz neki update... sad mora menjam windows zbog copy.. ovaj M$ je uvek bzbrazan...
Man fears time, but time fears the Pyramids
mene je prilično oduševilo kako w8 radi na arm procesoru i na običnom tabletu koji je i danas dostupan... želeo bih da znam da li će biti mogućnosti da w8 radi na nekom od trenutno aktuelnih soc-ova ali na to pitanje teško da mogu dobiti odgovor... polako, videćemo šta će se zbiti...
Ne, nova copy funkcija neće biti dostupna za Windows 7 SP2, već samo zvanična USB 3.0 podrška. Bar je sada takvo stanje,e sad kada se bude najavio SP2 za Windows 7 znaćemo mnogo više detalja. Sad je sve još u ranim fazama da bi se nešto više znalo.
Ja sam ja dok se borim, i dok se borim biću ja !
Dzaba kada je interfejs i dalje krs... bolje da porade na unapredjenju konzistentnosti GUI-a.
ma samo da radi na armhoću konačno sistem za tablet koji ima apsolutnu, ali apsolutnu podršku za microsoft office... logično je da će to biti samo windows, pošto ni ios ni android ni linux nemaju office koji neće da poremeti formatiranje microsoft office dokumenata... eh, kad bi se svi naterali da pređu na open document format gde bi nam kraj bio... ali džaba meni što ja volim open source projekte kad mi budale donesu neki word dokument koji kod mene u libre office-u izgleda kao da su ga pravili vanzemaljci iz dimenzije x....
Sta si uopste zeleo da prikazes tom slikom?
Mozda će i to da uključe u Win 7 SP2, mi to ne znamo sada jer Microsoft sve vešto krije. Prosto je neverovatno sa kojom dozom straha i nepoverenja se Microsoft odnosi prema firmama kojima ustupa Windows 8 bildove na testiranje....ali to je zbog toga da hakeri ne bi mogli da tako lako provale u njegovu srž i tako napravili neku aktivaciju sličnu onoj koju ima Windows 7 Loader.
"Čitanje kvari vid, dobro vide samo nepismeni." ~ {Ш} ~ BWC '09 ~ BWC '10 ~ "Šojić na aparatu." by Šojić | Tesna Koža™ ~ TOYOTA club Serbia
Ne bih se složio da je GUI loš u Windows 7. Meni se on apsolutno dopada i odgovara mi za moj rad. Ali to je moje lično mišljenje, da se odmah ogradim.
Windows 8 ce podrzavati mountovanje ISO i VHD fajlova
http://www.anandtech.com/show/4702/w...-iso-vhd-files
Menjao IgorHW : 30.08.2011. u 23:04
Opet prošla grtalica i zatrpala kapiju.
Meni ovaj Ribbon izgled izgleda suvise sareno i natrpano...Uostalom Total Commander radi posao bolje od njega![]()
Bookmarks