Kada mozemo ocekivati da dodavanja komentara na clanke proradi ?
Mislim, ako cete komentare ukljuciti uskoro onda ok, ali ako necete, ne znam cemu ono "0 komentara" iznad svakog texta.
Kada mozemo ocekivati da dodavanja komentara na clanke proradi ?
Mislim, ako cete komentare ukljuciti uskoro onda ok, ali ako necete, ne znam cemu ono "0 komentara" iznad svakog texta.
-Nemoj ici utabanim putem umesto toga kreni po bespucu i ostavi svoj trag.
Ajde i ja da postavim pitanje usput, ako sam slucajno deaktivirao pretplatu na vesti koje stizu na mail kako da se ukljuci ponovo? Video sam temu sa istim pitanjem ali nema odgovora.
All right, forget it. I'll reroute the shipment to the Balkans...When they say they're gonna have a war, they keep their word.
Ne cuje baba sine![]()
Danas smo otkazali saradnju dosadasnjem timu kome je juce istekao 118-ti dan za zavrsetak kompletnih radova na sajtu. Ostalo ce srediti advokati u saradnji sa sudijom i porotom
Nadam se uskoro, jer te stvari i jesu bile planirane, davno, davno da budu zavrsene a nisu
U maleru smo sa programerima celog zivota, dzabe planovi, dzabe ugovori - kada s eovakve trivijalne situacije desavaju. Nadam se da cemo brzo pronaci resenje problema
...gornji, donji, šipka, maj...alal vera ovaj - onaj, alal vera ceo kraj
To neki zajebanti, dakle ? Daj ime firme da se neko ne navuce kao vi ?
Ma nisu oni prevaranti, taman posla. Samo se nisu snasli u cms-u na kojem smo mi insistirali i nastala je agonija iz koje je jedini izlaz bio ovakav potez
onda padnu nesporazumi, problemi u komunikaciji, i stvar zavrsi tamo gde niko ne zeli
Kad se ocekuje normalizovanje foruma?
LFS - You have to do the driving
Tumblr
Ako neko sme da probudi silvera, mozda bude odmah![]()
Pretplata na vesti? Bilo ko? Prvi put? Drugi put? Prodato gospodinu u roze kravati!
All right, forget it. I'll reroute the shipment to the Balkans...When they say they're gonna have a war, they keep their word.
Ljudi koji su slučajno otkazali pretplatu su od strane admin tima ponovo ubačeni na subscriber listu. Za sada kao prelazno rešenje dakle kontakt na PM ili slično.
Plugin koji je zadužen za newsletter je mrljavio oko otkazivanja pretplata (ljude koji su otkazivali pretplatu je kod clean-upa ponovo dodavao na listu i sl) i rada sa više subscriber listi. Tu je jedan deo oko otkazivanja popravljen, a što se tiče listi mislim da ćemo se ograničiti samo na jednu ako drugačije ne ide i onda postaviti mali blok negde gde može da se unese mail adresa i pretplati na tu (jedinu) mailing listu. Bilo je napravljeno kao sidebar blok, ali smo sidebar blok ukinuli. Sad ćemo to drugačije morati rešiti, uz proveru ili makar potvrdu, naravno, da se ne bi napakovalo tuđih e-mail adresa.
netstat -ntu | awk '{print $5}' | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | sort -nr | grep -v -e server -e Address -e 127.0.0.1 -e 0.0.0.0
Ja sam isto slucajno otkazao pretplatu i nikako da se snadjem gde da aktiviram ponovo![]()
Any solution ?
Hvala !
I ja, pisao više puta i adminu i preko contact forme na sajtu... i ništa...
Dato je objasnjenje u jednom od prethodnih threadova
MicroNewsletter je vrlo problematicna i bagovita mail aplikacija - i na zalost, bez obzira sto postoji "rucno" ubacivanje kontakata u mail listu, u praksi ne funkcionise![]()
Greskom sam se odjavio sa mailing liste. Gde mogu opet da se prijavim?
Edit: Vidim da nisam usamljen, ali problem ostaje
Menjao 3opah : 03.06.2011. u 22:38
Na moju veliku "radost", vidim da nisam usamljen u grupi onih koji su se slučajno odjavili sa sajta.
S tim u vezi, pitanje sa moje strane:
Da li je moguće ponovo se pretplatiti? Prvu pretplatu nisam eksplicitno tražio, ali je dobro došla, a sada kada eksplicitno želim, neće da može!
Sa main page-a sam i iz kontakt i mailing list sekcije na dnu strane poslao prijavu, nadam se da neće biti uzalud.
(Btw, na formularu za slanje maila piše Ime i przime: )
U vezi sa gore navedenim i sugestija:
Bolje rešenje bi bilo da se klikom na link odlazi na unsubscribe stranu, gde bi se navelo confirm, or whatever, da se čovek želi odjaviti sa sajta.
Moj unsubscribe je rezultat trenutka dekoncentracije, slabijeg vida i praćenja deteta koje mi trči oko nogu.
Nadam se da ćete odreagovati, i za mene i za gore navedene, i za mnoge druge ljude (a ima ih barem još jedan, decidirano tvrdim), koji se nisu prijavili tu.
Možda ne učestvujem(o) toliko aktivno, ali rado pratimo sadržaje i volimo ono što Benchmark ima da ponudi.
Inače, gubitak je obostran.
Kome je potrebno poslati PM?
Poslao bih inače na PM, ali vidim da ljudi ima više, pa mislim da će i njima odgovarati?
Predlažem da osnujemo udruženje slučajno unsubscribe-ovanih!
Ili, da se prijavim ponovo na sajt, sa alt.e-mailom, samo da bih pratio vesti!
Menjao Preciousss : 12.06.2011. u 12:33 Razlog: Sabrano više poruka u jednu.
Bookmarks