Ajd da napisem neko iskustvo, mada ni ne treba praviti diskusiju o kineskim misevima od 1500+dinara ??!!
Imao sam 2 X-738k (dulsrules imam veze i te kako), bili jeftini pa uzeo 2 komada.Oba su crkla. Prvi je samo crko, posle godinu dana, drugom su posle 3 meseca otprilike pocrkali tasteri sa strane i dpi taster, inace radi ali na 800dpi.
Imao sam g800 i slusalice HS-800 ali sam ih dao devojci.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Imam tastaturu X7 G800MU bez problema radi vise od godinu dana, mis takodje X7 740k, dve godine star radi jos uvek(svaki taster radi), jedino je spolja poceo da se grebe. Za ove pare (15-20 eura), nema bolje, ili ja nisam video![]()
Menjao dexter87 : 19.03.2011. u 14:19
Menjao ppredrag : 19.03.2011. u 14:38
Bas to. Uriel, daj mi najbolji i najskupji procesor i ja cu mu toliko nabiti napon da nece moci da se ohladi pregorece. Ja cu posle da kazem da je to tesko njesra jer je crko. Brate, izgleda da ne znas da koristis mis na nacin na koji treba da se normalno koristi. Preispitaj malo tehniku kojom koristis periferije.
-Nemoj ici utabanim putem umesto toga kreni po bespucu i ostavi svoj trag.
Moram dodati da sto se tice kvaliteta i cene... Zaista vrh. Imam A4Tech G800MU i X6-80D i odlicno me sluze. E! A sto se tice slusalica imam HS-800 koje su jako loseg materijala i lako se lome, a zvuk im je dobar. To je sto se tice mog iskustva sa A4tech. Samo malo da poboljsaju kvalitet izrade i extra, a cenu da ne diraju.
Dobro ajde. Objasnio si. OK.
Znam da upadam kao "uljez" jer nisam korisnik ovog brenda i da cu vam pokvariti "porodicnu" idilu ali moram samo da kazem da A4Tech vredi onoliko koliko kosta.
Dizati hype oko ove budzetske firme nema smisla ,pogotovu ne porediti to sa Logitech,Razer i sl. ozbiljnim brendovima.
Kvalitet izrade,dizajn,kvalitet samih komponenti je nebo i zemlja u poredjenju sa vec poznatim vrhunskim firmama koje sam pomenuo.
Ovo sto pricam ,pricam na osnovu onog sto sam doziveo,imao prilike da probam.Iz aviona se vidi drasticina razlika bez i malo truda i analize!
P.S.No hard feelings ,samo konstatacija..
Pozdrav![]()
"Žalim one koji nisu videli pored očiju i nisu shvatili pored razuma!"
Hm, ne vidim zbog cega je ovo porodicna idila, ali ajde. Ako je neko koristio gotovo samo logitekove periferije (10godina) to sam onda ja. I ako kazem da za slicne pare ne moze da se uzme mis i tastatura ovog kvaliteta onda bih trebao da budem realan, a mislim da jesam. U odnosu na logitech mx518 meni ovaj a4tech deluje ko avion, i po izgledu i po ergonomiji a po kvalitetu izrade su tu negde... Eto.
I neka mi se pokvari sutra nesto od ovih novih a4 periferija, i dalje cu da tvrdim da vredi vise nego sto kosta. Ako me nesto nervira u zivotu to su ostrasceni ljudi a mislim da ja nisam takagv iako imam ovako jak pozitivan stav o x7 periferijama. Da su neke ostale a4 periferije krs boziji, jesu, kao i logitec i genius i ostala boranije u najeftinijoj cenovnoj kategoriji.
Mojih 50c.
Bokaco has been granted superuser permission
+1
Sve je covek rekao. Nema potrebe bilo sta dodavati.
"Porodicna idila" u smislu da ne kvarim pozitivno raspolozenje i utisak u A4Tech temi.
Bitna stavka je to upravo sto si pomenuo *Tebi deluje* .Zar utisak nije subjektivan?
Drugo kad pominjes ostrascenost a ispred svega toga stavljas svoj subjektivni utisak nikako ne ide!
Jednostavno A4Tech nema klasu koju moze da ponudi uporedo sa Logitech recimo,Razer i sl..To se porediti ne moze.
To je isto kao da si mi rekao da sam ostrascen sto koristim Asus ploce a zna se da po kvalitetu ni jedan brend ne moze da pridje ni dan danas.
Tu je ta razlika a kome se sta vise svidja je sasvim subjektivno tj koliko zadovoljava njegove afinitete.
Inace MX518 spada u neku mainstream grupu da ne pominjem mnogo bolje i kvalitetnije miseve od 50+ eur !
Nije mi namera da se prepucavam niti da trujem temu vec sam izneo svoj stav i neke cinjnice..
Menjao PCBeast : 19.03.2011. u 22:44
Ok ok, kako god. Nema ljutnje. Tacno je da nema kategoriju u kojoj logy razer i ostali imaju kvalitetne periferije, al to nije sustina cele. Da ne bude da sam previse subjektivan, svi moji ortaci i curasu odusevljeni ovim periferijama, a kad sam im rekao koliko kostaju zbunili su se. Pri tome, oni su ostrasceni kaunterasi, tako da su daleko objektivniji od mene.
( sem cure)
Sta da kazem: Moj najbolji ortak, inace kaunteras se spremao da kupi rocat kovu dok nije dosao i probao ovu moju x7cu. Eto toliko. Al da ne budem sada ja ostrascen, nema svrhe komentarisati ovde puno toga, da sacekamo review podloge koji stize sutra
Mislim, rado bih ja posedovao misa od 100e, ali mislm da meni nije potreban. Zato i kupih ovaj za 15e i spremam njegov review. Pa ko nece da da vise para od 15-30 evra po periferiji a svidja mu se sta a4 nudi u toj cenovnoj klasi, zasto da ne kupi onda to!!! Mislim da je ovo poenta svega, zar ne?
Ja mogu samo da ti kazem jos ovo..Uzivaj u tome sto si kupio i nek te sluzi sa srecom..Sve najbolje.
Pozdrav.
Ok hvala! Ma to za uzivanje i jeste i nije toliko bitno, mozda koliko sutra prodam ovo i uzmem nesto sto mi se vise svidja, a i ne moram... U svakom slucaju, za sada sam zadovoljan. A vreme ce pokazati koliko su dobre periferije.
Pozdrav!!!!!
Menjao Bokaco : 19.03.2011. u 23:04
Bookmarks