Nego,mozda i glupo pitanje: kako pokrenuti Nexus,Light Grid ili bilo koji drugi live wallpaper? Od kako sam instalirao FZF ne nalazim nikako nacin da ih pokrenem...Skinuo ih,instalirao ali se ne ukljucuju.
Menjao Psoglavi : 26.04.2011. u 19:29
izvini samo da pitam nesto,kada sam ubacio ovaj novi rom fzf 5.1 sada ne mogu da preko usb-a ubacim nista na memorisku,zasto
Kada prikljucis telefon na racunar preko USB kabla, na telefonu u notification baru(znaci ona traka u gornjem uglu telefona, povuces je na dole), znaci kad je spustis pojavice ti se poruka "USB connected" Select to copy files to/from your computer, klikni na tu poruku i izacice ti novi prozor i na njemu klikni na "Mount" i na racunaru ce ti se pojaviti memorijska kartica kao Removable disk.Ovo moras da uradis svaki put kad povezes telefon i racunar i kad hoces da kopiras fajlove na memorijsku karticu.
Menjao djolesoft : 26.04.2011. u 21:34
hvala,probaću odma
Ma da,Menu>Wallpapers>Live Wallpapers (standardna procedura),ali nemam uopste opciju za live wallpapers. Evo i na drugi telefon sam ubacio FZF 5.1 i ista je situacija.Pokusavao sam da provalim gde su setovanja za tako nesto i ne nadjoh.
Znam da trosi bateriju,nije mi ni generalno bitno to toliko,ali nemam nacna da ih ubacujem...
Menjao Psoglavi : 26.04.2011. u 22:08
evo i mene opet imamo isti problem,ne pokazuje uopste live wallpaper.pozzz
Možda ubijaš proces task kilerom.
Ne znam zasto ti se to desava, evo ja sam malopre probao i sve radi normalno. Pogledaj u Menu\Settings\Applications\Manage Applications pa onda idi Menu\Filter\All ,skroluj i pogledaj da li je tu Live Wallpaper picker ako jeste onda si ga vrv kao sto cvetko kaze nekim task killerom\managerom ubio a ako nije onda nesto ne stima, probaj da dignes softver ponovo.
Bookmarks