Kupljen pred NG u Telenoru, po drugi put ide na servis zbog problema sa slanjem SMS poruka, prvi put zamenjena ploca, ali isti problem se ponovo javlja, koje su opcije? Da li se moze traziti nov uredjaj ili drugi model, drugog proizvodjaca?
Kupljen pred NG u Telenoru, po drugi put ide na servis zbog problema sa slanjem SMS poruka, prvi put zamenjena ploca, ali isti problem se ponovo javlja, koje su opcije? Da li se moze traziti nov uredjaj ili drugi model, drugog proizvodjaca?
Znajuci kako je to sa drugim uredjajima(laptopovima i sl.) ,ne moraju da ti daju nov uredjaj,osim u slucaju da ne mogu da poprave tvoj.
Pa koliko puta treba da ide na servis, da bi se doslo do toga zakljucka?
U prvih 6 meseci nije potrebno dokazivanje kvara, po zakonu o potrosacima. Trazi nov.
This IZ Chief Inspector Clouseau speaking on the pheaun
Da li ce mozda biti ICS za skate?
HSV STONED:Intel Burn Test je najzahtevniji,kada odes na maximum przi procesor i memoriju kao100 linx i prime95...masina koja izdrzi 10krugova znaci da je 100% stabilna
Postoji li neka aplikacija za baterijsku lapmu sa marketa koja radi na ovom telefonu? Probao sam druge dve koje su mi radile na drugom telefonu ali nece pa rekoh da pitam?
Ne ducika... to je "problem" koji jos nisu otklonili. Tacnije "skateu" nisu dali tu mogucnost u startu, a jos nije izasla aplikacija koja mu to omogucava.
For most people there is the PS2. For those with money to spend there is the PS3. And for oil tycoons there is Man City.
Pa uzmi Skate, bolji je i od Alcatela i HTC Wildfirea koji mozes za te novce... to sto ti se mozda zalomio neispravan primerak ne znaci da je telefon takav. Moj radi odlicno.
This IZ Chief Inspector Clouseau speaking on the pheaun
Ta dva tel se ne mogu uporedjivat sa skate-om(a i mnogi bolji od tih )Instaliro sam atomic r13 rom, i radi odlicno,skoro da ne zaostaje za mnogo skupljim telefonima.Jedno je sigurno, da se zove htc skate, bio bi duplo skuplji.
Neka preporuka za rom? Koristio sam Skatie, a sada sam na LogicModu.
Kao sto sam naveo gore iznad.Atomic r13 rom .
Probacu veceras, mada koliko vidim jedina je prednost bravia engine. Logic odlican sto se tice baterije, generalno je brz i fino radi.
Logic nisam probao,ali jesam cynogen nightly i atomic je prilicno bolji . U sustini je najbolje sam probati pa videti koji vam vise odgovara i koji je najbolji za vas.Koji launcher po defaultu dolazi uz Logic?
Bookmarks