Ne moze da bude nikad kao GTX 580. Kad se klokne do kraja, sto je koliko vidim blizu 1GHz, na nivou je GTX 570.
Odlicna karta u svakom slucaju.
Ne moze da bude nikad kao GTX 580. Kad se klokne do kraja, sto je koliko vidim blizu 1GHz, na nivou je GTX 570.
Odlicna karta u svakom slucaju.
Odlicna karta, dobre su i cene.
Zašto stalno pravite famu oko cena kada je to jako jednostavno. Pogledajte uvek cenu u dolarima, uporedite cene referentnih kartica i čiča miča, gotova je priča. GTX460 košta $200, a GTX560 Ti će biti $250. Dakle računajte da će razlika kod nas biti maksimalno 50€.
Menjao Paradigma : 25.01.2011. u 16:14
There's no place like 127.0.0.1
Products change all the time, but principles endure
jako blizu onda...
cak ovaj 560 palit sonic je i def brzi od 570 def
na 991
jaca od def 570...
Menjao Uruk : 25.01.2011. u 16:19
Sta joj dodje ovo Ti u oznaci ?
Koliko vidim svaka se zove "GTX 560 Ti", titanium...sto su joj uopste stavljali to ..
Pa vracaju to Ti, iz vremena 4200 Ti, mozda bude hit kao ta kartica.![]()
SLI radi ubija samo koliko sam ispratio ni ovde nije bas sve pod konac!Driveri opasno smaraju i optimizacija pogotovu za SLI podrsku!GF110 i dalje ustrojen!
"Žalim one koji nisu videli pored očiju i nisu shvatili pored razuma!"
There's no place like 127.0.0.1
Products change all the time, but principles endure
Za prvi deo si upravu.Hteo sam na brzinu da iznesem nesto u superlativu a onda sam ga pogazio sa sledecom cinjenicom.Prihvatam sugestiju,na mestu je.
Zato cu se sad ispraviti..
SLI GTX560 radi odlicno ali mu po mojoj slobodnoj proceni fali jos optimizacije kroz driver-sku podrsku.
"Žalim one koji nisu videli pored očiju i nisu shvatili pored razuma!"
Kako to sa superlativom pametno zvuci a pises "u pravu" zajedno![]()
Evo i review-a Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SOC kartice koja dolazi sa 1000/2000/4580 MHz taktovima:
http://www.guru3d.com/article/gigaby...ti-soc-review/
Izuzimajući FarCry 2, ovako fabrički nategnuta kartica (hand picked čipovi, uspeli su da izvuku još 44MHz overklokom) je u rangu sa default GTX570-kom (1920x1080).
Varijnta sa referentnim klokovima, koliko vidim, je oko 30% brža od GTX460, odnosno oko 20% sporija od GTX570 što je smešta u zlatnu sredinu. Ovime nVidia odlično popunjava rupu između navedenih kartica.
![]()
Menjao pixell : 25.01.2011. u 17:22 Razlog: zarez
Nesumnjivo je je GTX560 odličan, ali treba imati u vidu da kad se i GTX460 1GB i GTX560Ti kloknu, razlika je znatno manja nego na njihovom default-ima zato što je GTX560 već "fabrički" kloknut, a GTX460 je bio fabrički "underkloknut" kako ne bi ugrozio tadašnji GTX470...
Hoću da kažem, da na "papiru", tj. u rezultatima testova po internetu razlika između GTX460 i GTX560Ti izgleda veća nego što što u realnosti jeste, barem među članovima ovog i većine drugi foruma.
Bookmarks