Evo nekih koje se trenutno secam, a da su meni fun.
![]()
Ne igram halo, ali moze da se prenese uzbudjenje na bilo koju drugu igru
Dobra mi je ova reklama, cudno i neocekivano
Totalno sam zaboravio ovo:
Hardcore nexgen multiplantmfrm RPG najnovije generacije
http://www.halolz.com/2011/01/10/gam...tw-action-rpg/
who's fucking with my medicine
IGDA svake godine organizuje takmicenje gde timovi imaju 48 sati da od nule osmisle i naprave igru. Interesantno je sta su sve u stanju da odrade za ovo vreme. Tu je i yanimljim komentar clana zirija koji je radio na GoW II, o tome kako je atmosfera u timovima izgledala nekada, a kako izgleda sada kada su se umesale velike zverke i kada se sve vrti oko profita.
5 Inch Floppy - Inside the GameJam
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A█ N ██▓▒
iPhone 5, Xbox 360, Samsung 51D8000 Smart TV 3D Plasma & MacBook Air 13 www.twitter.com/b_maksimovic
Oh gospode. Ovo je strasno. Dokle cemo da trpimo sranja zbog profita?! Sada svi prave filmove i igre bar za 14+ kategoriju jer od 12/14-18 ima dosta potrosaca. Odrasli ljudi su primorani da gledaju filmove za decu jer se drugi skoro i ne prave. Bulletstorm je ocigledno bio predvidjen za stariju publiku zbog svog krvavog sadrzaja i tako je i ocenjen. Ne mogu da verujem da odrasla osoba koja kupuje igru (sebi ili detetu) moze da se zali na seksualni sadrzaj proizvoda za odrasle. Sta kao, nasilje je u redu, ali "double penetration" je tabu? Kome se igra ne svidja neka je zaobidje.
a evo, cisto da post ne bude off topic
Menjao subtractor : 28.02.2011. u 09:45
Meni je ovo nešto najsmešnije što sam video u poslednje vreme... koliko je retardiran. Pogledajte sobu, tj. zid i okolo... i glas mu je užasno smešan, a tek što se nervira oko retardirane igre...
iPhone 5, Xbox 360, Samsung 51D8000 Smart TV 3D Plasma & MacBook Air 13 www.twitter.com/b_maksimovic
Bookmarks