pa i ja kontam da je konektor jer da je zviznuo taj procesor kakve veze ima procesor punjenja sa usb-om ili mozda cak i ima?
pa i ja kontam da je konektor jer da je zviznuo taj procesor kakve veze ima procesor punjenja sa usb-om ili mozda cak i ima?
Teoriski, elektronika koja kontrolise punjenje moze lako da rikne ako se prvo zakaci kabl na tab a posle se ukljuci ispravljac u struju jer dok traje prelazno stanje moze dosta da skace napon.
Isti pin na usb kablu ide za 5V.
Nema druge doli da se ta elektronika zameni.
Hear all, trust nothing!
Teoretski koliko ce to da kosta?![]()
Teoretski: Tu sve kontrolise MAX 8998 i nesto malo propratne elektronike. Problem je sto je to Maxim "custom made" procesor za samsung. Ako nije propratna sitna elektronika, jedino da ti neko u nekom servisu prebaci ceo doticni chip sa nekog samsung telefona na tab...
Mozda odgovara sa S-a, posto je on hardwerski identican Tab-u...
A dali jos nesto moze da bude osim toga ili je samo to?
Pazi ovako, da ti ne bi trosio vreme, posto vidim da ti je cimanje da ga punis tako, bolje ti je da se raspitas negde drugde, to ti je prijateljski savet, jer su ovde u temi aktivni mahom ljudi koji ga imaju i koriste, ne i oni koji ga popravljaju, msm desi se da se nekome desi nesto prilikom menjanja roma i slicno, ali to su ipak saveti druge vrste.. Potrazi na forumu odg u nekoj drugoj temi, za kvarove i slicno, jer se tu pojavljuju ljudi od struke.. Ili vidi do Samsunga, oni ce ti naci i vrv odkloniti kvar ali te i kleeeeepiti posteno..
Mozda je najbolje da proba u nekom boljem servisu mobilnih koji rade Samsung i imaju delove - nacin punjenja je skoro isti na svim Samsung uredjajima koji koriste ovaj MAX za punjenje
Ja sam ponosni vlasnik Taba 7 i S2 i od svih modela za njih ima veoma puno razne dodatne original opreme, za tab sam nasao original dock tastaturu i odlicna je ali i preskupa i nema nikakve dodatke kao npr usb ulaz, hdmi ili A/V out nego samo izlaz za sluske i dzek za punjenje, ne znam da li je neko imao iskustva sa tastaturom jer mislim da je uz nju preko potreban i mis koji je tesko naci jer nisu svi kompatibilni. Nisam pronasao da je neko pisao o ovome pa se nadam da ne ponavljam nesto vec diskutovano.
Ajd ako je neko testirao više romova nek da neki predlog brzog roma, trenutno koristim Overcome 7 Series v4.1.0 i nešto mi je trom, link poželjan![]()
"Nema ničeg lepšeg od onog u čemu čovek uživa"
Izašao tab plus 6200 u handy-ju...Čudi me da niko od vas, vlasnika keca, ga ne pominje...
Probaj MIUI ,jako je brz
Ja merkam Tab 7.7 P6800 ,medjutim, 600 eura ...
Menjao EMRAX : 11.02.2012. u 13:32
Bookmarks