Jos danas BadaBoard Pro je free, i izasla je nova OperaMini.
Jos danas BadaBoard Pro je free, i izasla je nova OperaMini.
The Internet: where men are men, women are men and little kids are FBI.
Gde je to BadaBoard free? Meni pise cena.
Kraj.............................................. je samo novi početak.
Nova Opera je odlicna![]()
U guzvi sam velikoj i nemam vremena da pretrazujem pa se unapred izvinjavam ako je neko vec pitao.
Vredi li sad uzeti Wave za 75E?
Zavisi za sta planiras da ga koristis. Ja mislim da vredi.
-Nemoj ici utabanim putem umesto toga kreni po bespucu i ostavi svoj trag.
Hvala na odgovoru.
Za sve po malo, s' tim sto bih ga najvise koristio za net (znaci dobar ekran je prioritet) a najmanje za fotkanje.
Ako je lepo ocuvan svakako vredi.
Ja sam mojim prezadovoljan vec 17 meseci. WiFi dobro radi, music player sasvim korektan, na samsungappsu ima jako finih tema, igara i na kraju apps'a
Instalirao sam novi Operu, verzija od pre 2 dana, odlicna je, browser bukvalno leti na wifi'ju...
Animacije su sad identicne browseru iPhona4![]()
Hvala puno na pomoci, porucen je fon. Javljam se kad stigne.![]()
Potrebna mi je pomoc.Da li moze neko da zakaci link gde ima da se skine softver za wawe ali 1.0.Bio sam na sammobile ali tamo nema pa ako ima neko neki link bilo bi dobro.Do sada je sestra koristila badu 2.0 ali posto povremeno zna da zabaguje htela bi da vrati softver na 1.0.
bolje neka ti neko da ko ima 1.2 po meni on je najbolji.
Da, da, 1.2 Bada je najbolje resenje.
Spiral out, keep going!
1.2 je izbacivala gresku sa memorijom, zezao net, na 1.0 sve je bilo ok...
Pa sta onda da skinem?I ako moze neko da zakaci neki link bilo bi dobro.
Evo imam problem da na fonu instaliram verziju 1.2 stalno izbacuje serial port eror i nece da instalira.Sta moze biti problem?Da napomenem da verziju 2.0 instalira bez problema.
Menjao bojke1 : 18.08.2012. u 21:29
Uspeo sam da instaliram badu 1.2 europe.Problem su bili usb portovi na sestrinom kompu i stalno su prijavljivali serial port eror ali samo kad pokusam da instaliram verziju 1.2.Kad probam da instaliram verziju 2.0 kod nje na kompu sve prodje kako treba.
Kod mene na mom kompu i masini iz potpisa sve radi kako treba i iz prvog puta je instalirao badu 1.2.
Bookmarks