Samo da ne bude kao u Oblivionu onaj difficulty slider, mene je to potpuno odvratilo od igranja.
Samo da ne bude kao u Oblivionu onaj difficulty slider, mene je to potpuno odvratilo od igranja.
Da, moglo je da se isključi pomoću moda... Zbog toga ja kažem da je mnogo bolje da bude kao Morrowind. Oteliš se prvih 5 sati da nađeš dagger dok te pacovi lemaju
Ma totalno obesmisljava razvoj lika, levelovanje protivnika je takodje glupost po meni.
Samo da izbace te 2 iritantne stvari i bice extra.
To za world level (difficulty) scaling je bilo bas bezveze , secam se kako sam bio napaljen na grafiku na borbu cak i na questove... ali posle nekih 30 sati igranja sam digo ruke kad sam skontao da moj archer (neki skoro 30lvl) moze da skine svakog neprijatelja iz Sneak-a.
Zato ja nisam presao jos Oblivion zbog silnih modova koje imam, sa kojima je igra daleko ralnija. Na primer mozes lako da natrcis na protivnika koji je lvl30 a ti jos na 5![]()
Gsi 2.0 16v Turbo C20LET EDS Phase 3 310ps
402m 12,821s
Pa nije ni taj sistem bio idealan jer u jednom trenutku si postao toliko jak i tako opremljen da si boss-ove završavao jednim udarcem.Mada opet je to bilo bolje nego u Oblivionu to se slažem.
Oscuro Oblivion Overhaull tj. OOO mod je napravio upravo pravi balans(između ostalih promena) kad je levelovanje protivnika u pitanju.
Nadam se da će to primeniti u ES 5.
Da ja upravo koristim taj OOO mod i igram se vec 2 godine![]()
Gsi 2.0 16v Turbo C20LET EDS Phase 3 310ps
402m 12,821s
Da ali do tog dela kada ti budeš toliko prokleto jak se oteliš da pređeš neke delove, pogotovo je meni kraj tribunala bio dosta težak jer sam igrao sa Mage-om (svuda uvek igram sa mage-om) a bilo je poprilično close combat a nigde mesta za levitate. Ali realno kraj Morrowind-a sam poprilično lako prešao, naravno teže je bilo stići do kraja nego ubiti onog ******a.
http://pc.ign.com/articles/113/1136343p1.html
me happy!!! Nisam pročitao celu vest, a verujem da ću se razočarati nešto sigurno...
Ohoho!
In an interview with IGN at Quakecon in August, Bethesda Game Director Todd Howard confirmed the developer's new, and still unannounced, title would not be using id Software's Rage engine, id Tech 5. Instead, Bethesda has created an entirely new game engine.
Menjao Wahad : 23.11.2010. u 19:13
A sta sam ja tamo rekao u postu #2.
Nego ovo je dopuna vesti:
Edit:"This source not only confirmed that the game is in current production, but also spoke briefly about the content - with fantasy-sounding phrases like Dragon Lord, something with The Blades - and that voice acting for the characters in the game is currently happening in the weeks to follow.
"The same source confirmed, with official game documents in hand, that this will be the chronological sequel to what happened in The Elder Scrolls IV: Oblivion, which is the latest game in the now 16-years-old Elder Scrolls saga and by itself one of the better RPGs for PC and consoles.
Samo sto je za endzin to ista ona vest sa pocetka teme. Niko nije direktno preneo njegov citat sa preciznom informacijom da li se pravio novi ili koristi stari, vec su jedni to protumacili kao novi, a drugi kao nabudzeni stari. A sada samo vrte informaciju po toj vesti iz avgusta kao osnovu za ovu novu.
Menjao Geble : 23.11.2010. u 19:33
Fala bogu da su napravili novi endžin. Kakav crni Rage to je za zatvorene pucačine gde se jedina interakcija sa okolinom vrši putem vatrenog oružja.
Ono što je i loše i dobro sa druge strane jeste što neće pre novih konzola. S obzir da bi to značilo da će od ESIV proći punih 8 godina mene će sve manje od cele mape Tamriela i mnogo, ali mnogo sadržaja razočarati. Takođe očekujem mnogo više razmišljanja pri izadi, manje CP tehnike i mnogo dobru grafiku, fiziku, animaciju i kvestove.
Ako naprave manju mapu od ESIV, sa jednoličnim okruženjem, sa manje kvestova, više user friendly i uz standardni ES RPG momenat ni najbolja grafika im neće pomoći. Samo za gosn. Howarda spremam pet buradi do vrha punih pljuvačine ako me razočara.
Brišite ovo Skyrim, em nije potvrđeno em me nervira jer znači još jedan bezvezan ES.
Za Oblivion movie ide samo jedno gromoglasno LOL
Podnaslov vesti je pisao neki *****:
Ništa smorenije od Cyrodiil-a nema, to je Oblivion isuviše dobro objasnio.Get ready to return to Cyrodiil
XBOX360 PLUG&PLAY: Prvo da se flesuje na LT 1,9. Pa da se odradi novi update za dash. I onda da se ap25 igre ponovo narezu ali pre toda da se provuku kroz abgx.
Bolje da vrate u Morrowind ili da istraže neku drugu oblast, to stoji...
Najbolje da nam otključaju ceo Tamriel pa natenane sledećih 8 godina da djuskamo![]()
Pa nek naprave MMORPG, umesto massive singleplayer offline game kao do sad![]()
Bookmarks