u klasi do 90e - jeste. niko ne kaze da je najbolje na svetu ali sto se tice funkcionalnosti i kvaliteta nema mu ravnog za te pare.
u klasi do 90e - jeste. niko ne kaze da je najbolje na svetu ali sto se tice funkcionalnosti i kvaliteta nema mu ravnog za te pare.
Bog slusa Mötley Crüe
Ae ovako...sto se CM 690IIA tice da je jedan od boljih izbora do 100e jeste po funkcionalnosti i onom sto pruza...ako se ne racunaju modovi. Nije realno da se poredi sa kucistima od 150+
Da je neko izuzetno kvalitetno kuciste to nije. Lim stranica je malo tanji za moj ukus.
Corsair 600T je solidno kuciste i sto se tice kvaliteta verujem da je iznad CM + mu je cable managent malo bolje odradjen - vise rupa i vise mesta pozadi za sakrivanje kablova. Vise mi se svidja mesto za hdd kako su uradili za CM i ne svidjaja mi se bas bocna strana Corsaira tj ove stranice i nekako mi je buckastJednostavno mi ne lezi taj oblik.
Za mene bi bilo najidealnije kuciste nalik Corsair 800D ali 20% manje i sa cenom od 180-200$jer nemam potrebu za nekim UltraMegaGiga vodenim sistemom. Sinoc sam zatekao sebe kako gledam upravo 800d i razmisljam se da li je vredno uzeti ga za ~280e preko casekinga
Srecom mi jos nisu uplatili kintu
![]()
Mozda nekima ovde nije, ja sam stvarno prezadovoljan kvalitetom, jedino dizajn nije bas po mom ukusu.
^^Pretpostavljam da si dosta mladji, jer se omladini ne svidja taj classic look (nije se ni meni svidjao kad sam imao 18-20). Ali do 100e, to je jedno od najboljih kucista.
Nije los ovaj Corsair600T.Pogotovo kad se sredi da je all black
http://www.overclock.net/10787703-post1681.html
A ima i ovaj mod, koji je jos uvek u izradi...
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
Koliko kosta ovaj setup.
![]()
Bookmarks