Danas dobih neki newsletter od telekoma, pa je jedna od informacija da je moguce pregledati listing bez onog placanja, tacnije slanja SMS-a.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/...d-listing.html
Danas dobih neki newsletter od telekoma, pa je jedna od informacija da je moguce pregledati listing bez onog placanja, tacnije slanja SMS-a.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/...d-listing.html
Menjao PJ : 20.05.2010. u 13:45
Meni se ništa ne poklapa ???
Kako je moguće da su mi dopunu na preipaid naplatili 39 dinara? Zar nije minimum 50?
U svakom slučaju hvala za korisan link ludilo![]()
I'm BI-WINNING!!! Win here, win there win everywhere!
If it ain't broke, don't fix it...
Moje Teme Nokia S40
Nema na cemu. Nadam se da ce koristiti ljudima za kontrolu troskova i proveru kraduckanja doticnih.
Meni stize uz racun listing, ajde kad stignem provericu, mada onako na blic cini mi se da je sve ok, jer oni odatle i stampaju listing.
Pozzz
ima li neko ideju šta bi mu došlo ovo:
"media_cb_infotalasi_4119105_VAS"
Naplatili mi 118din![]()
VAS (value added service) - poslao si SMS ili pozvao neki od pay-brojeva
(tipa poruci pesmu na "enter ime *****ske stanice ovde")
bobby63:Zaveru prave Rotshild, Morgan i drustvo, a zasto nama ne daju da trosimo pare koje nemamo da bi kupovali gluposti koje nam ne trebaju, e to je zagonetka.
jel vama radi opcija "sacuvaj listing" ?
meni snimi xls fajl od 305 bajtova, prakticno prazan fajl...
ne vredi i dalje...
na sajtu vidim kompletan listing, ali kad skinem fajl, u njemu je samo zaglavlje a sve ostalo je prazno
Hmm.. mislim da se sećam šta je to bilo. Neverovatno ali u poslednja 3 meseca nijednu sitnicu mi nisu dodali na svoju rukuVAS (value added service) - poslao si SMS ili pozvao neki od pay-brojeva
(tipa poruci pesmu na "enter ime *****ske stanice ovde" )![]()
mojoj sestri isto vec drugi mesec zaredom
objasnjenje babe iz poslovnice je da je to neko lice koje ima ugovor sa telekomom (ali nije telekom) i kad sam trazio da kaze sta je to (koja nagradna igra/farma/horoskop) rekla je e kao to ne moze da se vidi. sledeci put necu biti tako dobar i kulturan.
mnogo je bolji prikaz u excelu, narocito ako treba da radim neka preracunavanja.
da ne pricam da bih tako imao jedan fajl, a ovako moram da imam nekoliko pdf-ova, po jedan za svaku stranicu listinga...
druga stvar...
imam 2 VAS SMS-a koji su mi naplatili po 31 din
ima li neko ideju sta bi to moglo da bude? nisam slao nikakve poruke za servise koji se reklamiraju na tvu...
da nije mozda parking?![]()
Menjao operic : 26.05.2010. u 16:42
Bookmarks