Skontao da su konektori isti kao i na obicnom HDDu kada se skine adapter.
Bas sam brzoplet ^^
Skontao da su konektori isti kao i na obicnom HDDu kada se skine adapter.
Bas sam brzoplet ^^
Moja ogromna preporuka svima da NE KUPUJU Lenovo laptop ako je serviser PIN.Pre mesec i nesto dana sam im poslao laptop na garanciju,star mozda 2 nedelje kome je HDD bio neispravan od pocetka (i HD Tune i Sentinel su izbacivali geske).Poslao im mail,sve sa slikama sta se desava,dobio odgovor da je za zamenu i to je to.Poslao isti dan,preko radnje gde je i kupljen...I eto,cekam da izvade stari i stave novi HDD trideset i nesto dana...znam da je rok 45 dana ali mislim da ovo nema nikakvog smisla,hajde da je u pitanju ploca ili displej pa da razumem ali ovo... Zeleo bih da ga ni ne vrate za 45 dana,da uzmem pare nazad i pravac MSI ili DELL....
ps. Evo sad se radnik koji radi u radnji gde je uzet laptop cuo sa servisom i oni jos CEKAJU 2,5 incni hdd od 320Gb kojeg eto nemaju na lageru...Mislim da je ovo sprdacina sa korisnicima i da dobro obratite paznju kad uzimate Lenovo...
Menjao scouser : 03.12.2010. u 13:40
If Chuck Norris had been a Spartan the movie would have been called "1"
pogledaj malo iznad, laptop Toshiba - servis System1. isto cekano mesec dana na zamenu HDDa, i stigao je bash Toshiba HDD umesto pokvarenog WDC Blue.
Best game ever - Under development Oh My God 2.00.1xxxx.88 !!!
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
moj sledeci lap je Dell definitvno, nemam pojma kakvi su generalno, video samo nekoliko office primeraka, sto su neki drugari dobili od firme i ne deluju ni lose ni dobro - prosecno reko bih...al 3. god. garancije daju i na najjeftinije modele....a HP koji vazi kao brend, ne znam da li ponavljam ovaj podatak, 2 cifra u oznaci modela (kod HP ukljucujuci i Compaq) oznacava koliko god. garancije daju...to je pravilo, ali se kod nas (kao jos mnogo sta) ne vazi, vec moras da doplatis za 2.ili 3. god. cak iako je oznaka 2 ili 3. Fckng. east eu trziste![]()
If Chuck Norris had been a Spartan the movie would have been called "1"
Imao sam Asus 1001px eeepc 10" koji je kupljen preko neta u BCgroup. Poslao sam ga u Kimtec servis zbog "elektrovibracija" kucista koje su se isecale u rukama ili na stomaku ako se stavi na stomak kad radi hard disc. Vratili mi iz servisa sa konstatacijom da je HD ispravan. Vibracije su me mucile i dalje. BCgroup mi je izasao u susret i zamenili mi za 1005px koj takodje vibrira ali za nijansu neznije, ali ja sam sad u nedoumici da li svi mini netbookovi vibriraju tako?!? Da li da menjam opet ili ko sto neko ovde rece da se pomirim da je normalno da nesto ne valja koju god stvar da kupim ili pak da probam sa prigramom koji je gore pomenut QuiteHarddis... ili da trazim pare nazad i da dignem ruke od mini netbookova od 10"?
lap top sam odneo u servis 19.03. zato sto je prestao da radi levi klik, i zato sto se pregrejava (da mu produvaju prasinu), lik u prodavnici mi je rekao da ce biti gotovo za 15-ak dana, a evo jos malo pa ce 30-ak dana da prodje, zvao sam prodavnicu pre nedelju-dve i pitao sta je sa lap topom, i rekli su da ce da mi jave, naravno nista nisu javili, sad sam zvao, i rekli su mi kao da je narucen deo za taj lap top, verovatno ceo tac ped. sad me zanima koliko oni mogu da zadrzavaju lap top kod njih? trazio sam u zakonu o zastiti potrosaca i nista nisam nasao..... pa me zanima koji je ''rok'' da mi vrate lap top? u lap topu imam dokumenta koja su mi potrebna, a i do pre neki dan sam bio u inostranstvu, ali bez lap topa, a trebao mi je... i jos nesto..... sta moze da bude, ako slucajno ''izgube'' neke moje podatke sa hdd-a? hvala![]()
rok je 40 dana, mada se to odnosi na radne dane...
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
Ako slucajno izgube podatke sa harda si sam kriv sto nisi backupovao. Uvek pise da nisu odgovorni za podatke na disku.
@bajongol resenje ti je SSD, malo skuplje resenje doduse, ali sigurno vise nema vibracija od diska...
Nema drivera, nema siga...
za robu prodatu od 1.1.2011. je 15 radnih dana.
za stariju prodatu robu je 45 radnih dana. nije retroaktivno...
Da li je ovo proverena informacija? Jer, ja sam pokušao da se raspitam - i svi su mi govorili da je zapravo reč o "razumnom roku", i da ne postoji tačno definisan broj dana. Navodno, procena je da li je taj rok 7-15 ili 40 dana (u zavisnosti od vrste opreme, vrste posla koji se obavlja sa tom opremom itd).
MOže li neko 100% potvrditi da je rok 15 dana? Hvala!
odneo sam 2.5 godina star 2.5" HDD na reklamaciju u Imtel.
rok od 8 dana da konstatuju kvar
za staru robu 45 dana
za novu robu 15 dana
tako mi je rekao covek koji radi reklamacije.
Garancija dve godine, u roku od 6 meseci zamena a u roku od 15 dana rešavanje garancije:
http://www.retailserbia.com/20080313...potrosaca.html
http://www.parlament.rs/content/lat/...asp?Id=278&t=Z
Nisam pravnik ali mislim da nijedan trogovac nema pravo na tu varijantu stara roba u roku od 45 dana jer se postavlja pitanje na osnovu čega
Bookmarks