A Delonghi klime?mi smo pazarili jednu pre 5-6 godina, dvanaesticu, radi bez greske i greje do -20C.
A Delonghi klime?mi smo pazarili jednu pre 5-6 godina, dvanaesticu, radi bez greske i greje do -20C.
Jel ima neko iskustva sa Mitsui uredjajima, A energetska klasa, cena je relativno povoljna?
Znam ja dobro šta je termostat, ali kod one najjeftinije klime, senzor na njemu ili ne radi dobro ili je nešto treće u pitanju. Jeste to prilično prosto, ali ne radi kako treba
Inače, ja sam oduševljen ovom LG klimom - ne samo zato što je fensi, nego što je na najmanjem broju obrtaja toliko tiha, da se ne čuje da je upaljena. I odličan je mod "forest breeze", koji čak i ispušta nekakve ambijentalne zvukove šume... nisu normalni. Deluje da je jača od prethodne, a pošto nije split, moći ću i da se dogrevam zimi.
iPhone 5, Xbox 360, Samsung 51D8000 Smart TV 3D Plasma & MacBook Air 13 www.twitter.com/b_maksimovic
inverter...
iPhone 5, Xbox 360, Samsung 51D8000 Smart TV 3D Plasma & MacBook Air 13 www.twitter.com/b_maksimovic
Koji si tačno model uzeo? Napisao si "LG ArtCool AHR-12", ali taj model ne vidim na lge.com/rs. Najbliže tome ima C12AHR.
Ja isto razmišljam da uzmem ArtCool, onaj panelnog tipa, A12AHM ili A12AHD, jer mi se oblikom uklapa u prostoriju. Međutim, jako me nervira što su te jeftinije verzije (u odnosu na A12AW1) u energetskim klasama B i D, a ne A/A. Šta vi mislite o tome, koliko se to zaista primeti na računu za struju? Meni to liči na uvaljivanje đubreta na naše tržište.
Klime za upotrebu u domacinstvima mogu biti ili u monoblok ili split izvedbi. Retko se za domacinstva koriste i VRV sistemi ali i oni su podvarijanta split, recimo multi-split izvedba.
Monoblok su recimo prozorske klime a sve ovo ostalo je split. Inverter je samo nacin za kontrolu kompresora i time, posredno, i pritiska (temperature) isparenja i nema veze sa fizickom izvedbom uredjaja.
Krivi smo mi koji smo ćutali...
E bre byMax nemas pojma , ne znas ni sta si kupio![]()
Ledeni posto si LG certifiedjel znas mozda sta je fora sa S12AH, spoljna na oko deluje kao neki pokusaj imitacije AHP modela, kao da je ne pravi LG uopste?
Desni klik/refresh guru
To su vec sluzbene tajne, ne zanam tacno ali mislim da je bolja varijanta AHP
Menjao Ledeni : 27.05.2010. u 08:52
Original Daikin inverter da , ali Daikin se vise bavi vecim uredjajima i nemaju neki akcenat na male klime.
Bookmarks