ko josh danas radi u dobrotvorne svrhe![]()
ko josh danas radi u dobrotvorne svrhe![]()
Bilo je najava da ce nas "skinuti" sa black liste, da li neko zna kada je realno to da se ocekuje?
Hvala
bosna ima paypal, al zanimljivo je da makendonci jos uvek nemaju, ja videh da i albanci imaju paypal
Da opet pokrenem pitanje iz prvog posta, prošlo je neko vreme, pa je možda našao neko neku foru:
Dakle trebao bih da otvorim Paypal acc koji može da primi keš od svih drugih PP korisnika, a te pare bih ja dalje koristio za plaćanje isto PP korisnicima iz raznih zemalja. Promet keša bi, nadam se, bio malo veći.
Samo to, podizanje me ne interesuje.
Za sad imam account iz USA, koji sam tamo legalno otvorio, ali kako sam se vratio za Srbiju, zatvorio sam račun u banci, pa mi je sad problem sa tim limitima... :S
Nece se nishta promeniti dok ne udjemo u EU...
無限
Moj profesor makroekonomije reče, pre sad jedno 7-8 godina, da ćemo da uđemo u EU 2017. Tad su mu se svi smejali, sada bi većina potpisala za tako nešto...
U svakom slučaju, osim ovoga što je Duke Nukem napisao zanima me da li još neko ima neku varijantu?!?
Nisam pratio prethodne postove, ali znam da su ljudi iz Vojvodine, tacnije Sombor, isli u Madjarsku i tamo uspevali da otvore racun u njihovoj banci, i preko njega da srede PayPal... Verovatno imaju dvojno drzavljanstvo, ili se kod nas izjasnjavaju kao manjina, pa tamo prolaze na tu foru...
Software is like sex; it's better when it's free
Au znači čitava ova tema je čuo sam/možda/moglo bi/trebalo bi/u teoriji itd..baš smo crna rupa.
Meni se čini da ću lepo otići u HR pa i otvoriti PayPal na dedino ime![]()
Mislite da ne može da se otvori račun u Mađarskoj, ovako, kao državljanin Srbije?
Znam provereno da studenti koji idu da rade u Americi preko leta, otvaraju tamo račune bez problema, samo sa našim pasošem. Da li se stvarno Mađarska razlikuje toliko od Amerike?
Palo je i meni na pamet da odem do Segedina, pa eto...
Oce li biti nesto od ovoga u 2010 (ili nas je sengen "zadovoljio" za narednih 10 godina!!!)
Stvarno ne znam kome se isplati da ide stalno u Madjarsku, osim ako ne zivi u Subotici![]()
無限
Bookmarks