Primetio sam da u Skype-u ima opcija za slanje/primanje sredstava putem Paypal-a,
da li je to neko vec probao?
Primetio sam da u Skype-u ima opcija za slanje/primanje sredstava putem Paypal-a,
da li je to neko vec probao?
ja sam pokusao sa drugarom isto funkcionise samo treba da dodas nalog na skype i to je to![]()
hmm.. izvinjavam se unapred ako je na ovo vec odgovoreno, al brz odgovor ne nadjoh,
kako je najlakse poditji novac sa paypal accounta u Srbiji, da li mogu sa americkom debitnom karticom za koju je vezan paypal account, podici na bankomatu uz izvesnu proviziju?
da ne otvaram dzabe novu temu....
da li mogu na svoj pp nalog da uplatim neke pare, i onda da ih trosim na net-u?
ako moze zanima me kako
(nemam kreditnu)
Ej, ljudi, jel zna neko šta se dešava sa paypalom, otvorim nalog, nema Srbije, ok, nema veze, neću nalog, hoću da platim direktno Master Card-om. I sad, probao sam na par sajtova, i svaki put mi za plaćanje Kred. karticom prebace na paypal (tu kucam podatke od kartice) i isto nema Srbije. A zakleo bih se da kad sam prošli put kupovao da je bila tu.![]()
bobby63: Zaveru prave Rotshild, Morgan i drustvo, a zasto nama ne daju da trosimo pare koje nemamo da bi kupovali gluposti koje nam ne trebaju, e to je zagonetka.
Ne znam koliko si upucen ali Srbije nema u PayPal sistemu tako da nikada nisi ni mogao da je izaberesh kao zemlju ... mozda si neki drugi servis koristio za placanje, ali Srbija i PayPal jedino u Alisi u zemlji chuda![]()
Nikad srbije/jugoslavije nije bilo u paypalu, ali se paypal nalog odavde mozue potpuno ravnopravno koristiti kao da si u usa. Problem je sto to moze onaj ko je registrovao nalog pre nekoliko godina pa danas ima takvu istoriju na paypalu/ebayu da ga ne pitaju nista. Ko sad krece od nule velike su sanse da mu brzo ubiju nalog, i lako je otvoriti novi i krenuti od pocetka, ali cilj je napraviti nalog o koji nece vise dirati ni gledati.
無限
ja imam nalog par godina unazad na PayPal, ali nista ne kupujem na Ebay od kad su limitirali uvoz robe do 20e, sve preko toga se carini i nista mi se ne isplati da pazarim, i kad su blokirali Bidpay za Srbiju, ugasila sam devizni racun.
A sta radis sa onih 80% robe koja se ovde uopste ne moze kupiti ? ima tu previse fazona da te uvek izadje jeftinije, ne mislis valjda da toliki ljudi kupuju online skuplje nego sto je kod nas![]()
無限
Najavljeno je da će Srbija sledeće godine ući u PayPal sistem...
Da li će biti nešto od toga videćemo.
nemam pojma za druge, sta kupuju i dal' im je jeftinije, ja sam kupovala do 100eura bez carine dok je moglo, sve sto sam kupila preko te cifre nije mi se isplatilo, odrase me za carinu, ni krivu ni duznu, e kad su limitirali na 20e uvoz robe bez carine, rekoh sebi, uzmi ti svojih 20eura iz depozida Rajfajzen banke i nogicama u guzu...
Evo ja sam jedan od tih koji svakodnevno kupuje online i sve placa vise nego ovde iza coska ali mrzi me da izlazim![]()
無限
Bookmarks