Prosle godine sam potrosio mnogo vise novca od tih 2500€ i nikakve papire nisu trazili.
Prosle godine sam potrosio mnogo vise novca od tih 2500€ i nikakve papire nisu trazili.
To zavisi od drzave na koju se registrujesh, svaka ima neki svoj limit, a mozda neka nema uopshte ili je mnogo veci. Kod Austrije je to nesto 1200e chini mi se...
無限
meni su u UK trazili na 2500 funti...
Driver:...samo corav nece videti koliko je iPhone ekran ispred svega shto postoji, ne telefona, vec bilo kakvog najjacheg monitora na planeti.
Meni se desilo nekoliko puta da mi je pri placanju ebay kupovine automatski povlacio adresu sa pp (sa pogresnom drzavom) i nije bilo sanse da se promeni niti eskivira.
Obicno postoji izbor (koji se uvek i koristi) ako se salje nekom drugom i sl.
A sto se tice limita od 2500 e/y, ima nekoliko razloga, tip accounta, nov user, verifikovan acc, ...
Tako da nije tacno da je limit za placanje 2500 e/god u EU. A to si napisao u poslednjoj recenici.
I znaci ne moze da se fejkuje ta potvrda koju oni traze kada se predje taj limit?
meni su trazili pasos ili neki dokument sa adresom iz Londona... poslao sam im pasos i objasnio da putujem dosta i da menjam lokacije, na sta su oni odgovorili, da znamo, vidimo iz logovai izvinjavamo se zbog neprijatnosti...
![]()
Driver:...samo corav nece videti koliko je iPhone ekran ispred svega shto postoji, ne telefona, vec bilo kakvog najjacheg monitora na planeti.
Ja nikako ne mogu da pronadjem gde mogu da vidim koliko mi je ostalo do limita i na koliko mi je limit.
Jeste, pise:
Account
Type: Personal
Status: Verified
Ukucao sam samo one kodove od prve tranzakcije kada skinu par evra. I jednom su me zvali da potvrdim da sam to ja, nakon prve kupovine, ali ne mogu da se setim sta su rekli, da li su sa ebay-a ili paypal-a.
Ako nemam limit onda je super.
Samo jedno pitanje, da li je neko probao da primi pare sa ebay/paypal na intesinu internet karticu?
Menjao priest77 : 12.01.2010. u 09:57
Jel ima neka fora kako da namestim na ebayu da mi se ne vide feedbackovi, tj. da ostane "private". neki to mogu da nameste, ne znam kako.
Kako placate na ebay-u preko PP-a, tj koji je najbolji/najuobicajeniji nacin? Odmah se ulogujete i platite preko onog PP checkout-a na ebay-u ili placate tako sto se ulogujete na PP sajt pa upisete ID broj onoga sto ste kupili?
Sta je najbolje i jel ima neka razlika?
izmena: Sta da radim kad mi izbacuje: "This card cannot be used for this transaction." ! Jel zna neko razlog za ovo. Otvorio sam nalog na Hrvatsku.
Menjao markomix : 18.01.2010. u 18:05
Nema razlike kako platish, a ta poruka znachi da nemash pare na kartici ili ta kartica ne moze na paypalu da se koristi...
無限
Fora je da imas oko 30€ 40€ viska na racunu da bi mogao da placas. Kod mene kada sam imao tacan iznos, nisam mogao da platim, tek kada sam dodao malo vise je prosla uplata.
Ne, treba da imash par stotina dinara vishe, u zavisnosti koja suma se placa, jer ti toliko banka skida za proviziju...
無限
Provalio sam u cemu je bio problem. Kada se uplati na racun, treba da se saceka neka 3 sata, tj nekad se desi da bude skoro odmah, ali po pravilu su sredstva dostupna koji sat kasnije.
Jel mogu ja na ovaj PP da primam pare, ako budem zaradio neku sicu preko onih PTC sajtova(ne zanima me prebacivanje na racun, vec bih to trosio na ebay-u)? U slucaju da moze, zanima me da li to mozda povecava rizik da mi proveravaju racun i traze one podatke(otvorio sam nalog na Hrvatsku)?
Menjao markomix : 19.01.2010. u 07:34
Bookmarks