Ja sam skinuo WiKi 1080p. Nisam ga jos odgledao ali ovako na brzinu sto sam provrteo izgleda da je sve OK.
Inace upravo sam odgledao G.I. Joe: The Rise of Cobra, film je definitivno vredan HD-a mada sto se tice ovako neke price film je meni bezveze ..dobar je zvuk, ima dosta efekta i akcije, ako nista drugo tu je i neka brineta
District 9, malo smorio pocetak ali posle jedno 15-20min mi se popravio utisak o filmu. Sta ga znam...ako nije problem skinuti ga u HD-u onda sto da se ne odgleda![]()
Aj ukratko ....
Novi x264 build je doneo opciju wpredb=2 , nije podrzana u coreavcu i zato nastaje glich block pixels kao gore ... prebacite se na ffdshow dok se ne pojavi coreavc 2.0
Menjao weasel : 22.11.2009. u 17:01
best by the test
Paranormal Activity Blu-ray
Paramount Pictures | 2009 | 86 mins | Rated R | Dec 29, 2009
Ali bice rip sigurno dosta ranije, uglavnom 2-3 nedelje pre zvanicnog izlaska.
Pa jbga kad su amateri snimali i od sebe napravili milionere. Film im nije los, cak moze se reci jedan od jacih horora, pogotovo ako gledate sami u kuci i to uvece.
koju verziju final destination 2009 nabaviti metis ili wiki?
od te 2 : wiki je sigurno bolji.
Ili sacekati da se pojavi source u prodaji pa da izadje(najverovatnije) jos bolji encode.
Menjao weasel : 28.11.2009. u 21:22
best by the test
Pojavio se naizad District 9 uradjen kako treba
taman za ove sto se pitaj hdbits internal vs wiki vs metis
Od sad koga nesto zanima odgovoricu mu na pm jer ne mogu vise da slusam vredjanja neznalica koji ne znaju nista a oce da ispadnu pametni ...
Menjao weasel : 29.11.2009. u 18:08
best by the test
Bookmarks