Menjao weasel : 21.02.2011. u 15:27
best by the test
Samo da ne bude zabune
Materijal nije hdtv nego je HD a pod to spada sve odgovarajuce rezolucije znaci : HDTV bluray i hddvd
best by the test
eno ga star trek u 1080p 13giga
Izašao Ice Age 3, 720p, 1080p i blue ray 20GB.![]()
Samsung 51D6900
Samsung 40A656
Iskreno , ne znam ni ja ... Nije tajna nego me nikad nije zanimalo
Scenska izadna imas svuda .
HDbits.org je za internal (kvalitetnija) izadnja
A invatovi su ugaseni nazalost vec duzi period , cim otvore rado cu posati
best by the test
Ne znam kako je na Hdbits-u trenutno, pre sam imao ali su me izbrisali zbog neaktivnosti, stupid me, ali trenutno mi je HD torrents najbolji sajt. skinem neki film, npr transformerse neki internal od 15gb i ostavim 3-4 dana na uploadu ograničenom na 1kb/s. za to vreme normalno skidam sa drugih sajtova bez usporavanja brzine a tamo mi se nakupi 350 bodova koje samo zamenim za 10gb uploada, tako da sa zvanično uploadovanih 1-2giga ja trenutno imam 113gb upload a tek 88gb skinuto.
nažalost tako nešto nisam video ni na jednom drugom sajtu.
Menjao scheilinkin : 30.09.2009. u 18:24
Ja stavio da se skida ovaj 1080p 13.1gb . Nisam jos nista video od grupe WiKi. Nadam se da je kvalitet pristojan, ali cu ipak ponovo skinuti kad izadje ESiR ili CtrlHD rip.
Kao trekki jedva cekam da odgledam , posto sam propustio kada je bio u bioskopu.
Samsung 51D6900
Samsung 40A656
ako će ti prvo gledanje biti taj u 1080p svaka čast, uživaćeš.
ja sam se oduševio filmom i u cam verziji
Zavisi, vidjao sam par losih ripova, ali uglavnom je ok.
Heh, imam 4mb kod telekoma. Ostavim ja uvek preko noci da se skida, i kad se probudim ujutru vec je gotovo. Ne znam kakva je brzina vama na torrentima ali ja sa rapidom premium skidam 490kb/s na ovom paketu. Manji ripovi od 4.5gb+ idu i za par sati skidanja. Veci mi je problem skladistenje svega toga. Razmisljam da brisem filmove nakon sto ih odgledam. Rezanje na dvdove i splitovanje na dva dela mi je bezveze skroz, vise volim da mi stoji na hardu. Treba imati kesha za nove hardove za skladistenje, a trenutno i bas nisam pri parama.
@weasel
Esir grupa je mama, najkvalitetnije rade posao. Ja uvek jurim od njih da skidam kada trazim neki film.
Samsung 51D6900
Samsung 40A656
Jeste kao i sve hd-bits internal grupe ctrlhd don itd....
dok scenske septic i slicne ... njima je kvalitet na poslednjem mestu
Menjao weasel : 04.10.2009. u 00:53
best by the test
Nisam previše u toku, koje su najbolje "grupe" koje se mogu naći na hd-bits.ro, hd-torrets.org i slično?![]()
Pa ako se pojavi verzija od te grupe Esir CtrlHD Don besthd ....
Ali na tim sajtovima retko kad se pojave hd-bits internal verzije .
Menjao weasel : 04.10.2009. u 01:06
best by the test
Bookmarks