Stari model (NE KUPOVATI!!!) ima produkt broj koji pocinje sa WDAVN00...
Novi model ima produkt broj koji pocinje sa: WDBABG0000NBK (i ima ispisano DTS 2.0+Digital out na kutiji napred i ima sa strane HDMI 1.3)
Naziv na kutiji i u prodaji im je u slovo isti! Pa vodite racuna
Imate blagu informaciju o tome i na sajtu proizvodjaca u update sekciji:
http://www.wdc.com/wdproducts/update...ily=wdfwdtv_hd
This update is for the newest generation of the WD TV HD Media Player (model:WDBABF0000NBK).
Click here to go to the WD TV HD Media Player (Generation 1, model:WDAVN00) update page.
I ja sam se maltretirao sa eksternim DTS dekoderom ali WD TV Gen2 je pravo uzivanje za koriscenje, FW je dosta ispeglan (nasledjen od Live-a) i za sada sam prezadovoljan sa njim! Ne znam sta Popcorn ima da mi ponudi da opravna prilicno veliku razliku u ceni. Kada WDTV nije imao DTS moglo se i razmisljati o Popcorn-u ali sada za €100 WDTV Gen2 je definitivno sprava koja sve radi kako treba i nema sta ne pusta.
A drugo WD TV je definitivno lepsi za dnevnu sobu (obratite paznju na slici kod novog modela je DTS 2.0+Digital out ispisano i na samom uredjaju, druga ikona, takodje cini mi se da su slova WD ispisana inverzno (srebrna pozadina a crna slova - mislim da je kod starog bilo obrnuto):
![]()

Citiraj i odgovori

Bookmarks