@ Kutija
Odlično što si se setio ovih tema, totalno sam zaboravio na njih, a stvarno su legendarne
@DaPimp
Pogledaj drugi link u prvom postu.
@ Kutija
Odlično što si se setio ovih tema, totalno sam zaboravio na njih, a stvarno su legendarne
@DaPimp
Pogledaj drugi link u prvom postu.
Dobra tema.
Najbolje ubjedljivo je spaljivanje ploče, pa ide related topic spaljivanje tv-a, onda i corsair.
Što se tiče ličnih iskustava, ide definitivno ovo:
http://www.benchmark.rs/forum/showpo...postcount=1496
http://www.benchmark.rs/forum/showpo...postcount=1585
bobby63: Zaveru prave Rotshild, Morgan i drustvo, a zasto nama ne daju da trosimo pare koje nemamo da bi kupovali gluposti koje nam ne trebaju, e to je zagonetka.
Ima ih jos, ova je za ove mladje koji nisu na ovom forumu dovoljno dugo![]()
Epic:
Spoiler:
Au, moracu da menjam nick![]()
... Ovo je stvarno EPIC... Secret Mountaintop Research Facility... hahahahaha
btw, ne mogu da verujem da ste zaboravili moju bistru komsinicu i lak za nokte... Cisto da podsetim
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=187836
In theory, there is no difference between theory and practice, but in practice, there is.
Virtuelni piloti javite se: IVAO Serbia JAT Classic VA
Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Evo ovako ljudi...
durona sam ponovo ostavio bez ventilatora i povecao mu napone i klokno ga koliko se da kloknuti...dostigao je neverovatnih 132C ?!?!? I nece da crkne...zatim sam rastavio moj upaljac (posle sam zickao da upalim pljugu) i tuko po ploci gde sam stigao , naravno dok je ova radila...samo se resetuje ili zamrzne ali bre nece da crkne...ona fora sa 110V ne pali jer nema prekidac ... inace kada se prebaci na 110V crkava i ploca i napajanje jer dok opali primar na trafou ili choperi ploca dobija duplo vece napone a ona brze rikne...nego da se vratim prici...izvadio sam CPU, kada se ohladio,jel , tuko po njemu sa onim iz upaljaca, vratio ga i on radi bre .... na kraju sam uzeo punjac za telefon, povezao dve zicice kao prouzetke i njima sarao po procesoru (3.6V)...e tada je crkao napokon
Menjao domcale : 27.10.2009. u 14:19
"If A is success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." - Albert Einstein, Observer, Jan. 15, 1950
E samo da vam javim da necu biti na forumu najmanje nedelju dana, mozda i vise
Keva ide na roditeljski sastanak u skolu, a ima i pokoji kec za kog nismo rekli...
![]()
Menjao domcale : 27.10.2009. u 15:24
"If A is success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." - Albert Einstein, Observer, Jan. 15, 1950
Škola je totalno lame.![]()
bobby63: Zaveru prave Rotshild, Morgan i drustvo, a zasto nama ne daju da trosimo pare koje nemamo da bi kupovali gluposti koje nam ne trebaju, e to je zagonetka.
Menjao domcale : 27.10.2009. u 15:42
Hahahaha! To su te teme sto je postavio kUdtiHaEX ! Ma ne da je legendarno nego nemam reci! Ovo treba postaviti kao obavezno stivo prilikom registracije na sajt! Ili neki test da se radi posle oderedjenog broja postova sa pitanjima tipa: kako je baltazar branio cast, kako spaliti plocu a da se ne primeti,kako je ojachao kolega...Ma neki threadovi su cisto blago!![]()
Bookmarks