Strana 4 od 10 PrvaPrva 12345678 ... PoslednjaPoslednja
Prikazani rezultati od 46 do 60 od ukupno 137

Tema: The Secret World (MMORPG)

Member Avatar korisnika zuloom
    Na forumu od
    Mar 2010
    Poruka
    1.376
  2. Moja mašina
    • CPU: AMD Phenom II 960T
    • MoBo: ASUS M5A97 pro
    • RAM: 8GB Kingston HyperX Gray 1600 Mhz
    • VGA: Gigabyte GV-R687OC-1G HD 6870 Windforce
    • MON: Philips 220E1SB
    • HDD: WD Caviar Blue 750GB
    • OPT: Pioneer
    • Case: TermalTake V Series/Seasonic 620W SS-620GB
    • SND: Integrisano
    • INET: Kablovska
    • Ostalo: Keyboard:Steelseries 6Gv2 mechanical; Mouse: Steelseries Ikari Optical
  3. Citat Citiram korisnika: maxa151 Pogledaj poruku
    e i ja jedva cekam da izadje gw2 pa da ljudi vise ne smaraju sa istim,na temama ostalih igara svima se sve svidja ali ipak cekaju samo gw2,jel vas to nc soft placa za reklamu ili sta...
    Jbg digla se prasina oko GW2 ali opravdano. Ljudi su godinama mmo igre poredili sa wow-om. Sad je GW2 reper (mada jos nije izasao).
    -What we're dealing with here is a total lack of respect for the law-

Member Avatar korisnika maxa151
    Na forumu od
    Sep 2007
    Poruka
    255
  5. Moja mašina
    • CPU: AMD Phenom II x4 955 BE/Cooler Master Hyper 212 EVO
    • MoBo: Gigabyte GA-970A-UD3
    • RAM: Kingston 4x2GB HyperX 1600Mhz
    • VGA: EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2
    • MON: Samsung SyncMaster T220
    • HDD: Samsung 500GB SATA II/WD 500GB SATA II
    • OPT: Asus DRW-2014
    • Case: Chieftec LBX-02B-B-SL / Chieftec CFT 600W
    • SND: Microlab Solo 1
    • Ostalo: Logitech G11 & Microsoft Sidewinder
  6. digla se prasina a na kraju ce biti nista,fail.isto tako se digla prasina i oko rifta,aiona,warhammera,AoC itd i na kraju svi zajedno opet nemogu da prismrde wow-u...jedino blizard pegla stvari do savrsenstva i kraj price..svi ostali samo bacaju ispod tepiha..

TSW mi je zanimljiv jer je totalno drugaciji od ostalih,druga prica,drugi sistem,drugi svet..i to je ono sto ce privlaciti masu,jer su zmajevi i orkovi smorili,e sad sve zavisi od funcoma,dzaba im sve ako bude ko AoC kad je izaso ili ne daj boze Anarchija(igrao sam je 4 godine i igra je bomba,unikat...steta samo sto je funcom radio na njoj i unistio je totalno)

Member Avatar korisnika zuloom
    Na forumu od
    Mar 2010
    Poruka
    1.376
  8. Moja mašina
    • CPU: AMD Phenom II 960T
    • MoBo: ASUS M5A97 pro
    • RAM: 8GB Kingston HyperX Gray 1600 Mhz
    • VGA: Gigabyte GV-R687OC-1G HD 6870 Windforce
    • MON: Philips 220E1SB
    • HDD: WD Caviar Blue 750GB
    • OPT: Pioneer
    • Case: TermalTake V Series/Seasonic 620W SS-620GB
    • SND: Integrisano
    • Ostalo: Keyboard:Steelseries 6Gv2 mechanical; Mouse: Steelseries Ikari Optical
  9. Necu da idem u off ali si malo ignprantan, koliko znas o GW-u? Da li znas koj je Mike O'brien? I gde je radio pre ArenaNet-a? Koliko si pratio razvoj GW2. Ovoliko prasine se nije diglo oko Aiona (korejski grind) a posebno ne oko Rifta (wow clon). Inace GW se pravi 5 god punom parom... Toliko o peglanju.
    -What we're dealing with here is a total lack of respect for the law-

Member Avatar korisnika rAMA
    Na forumu od
    Feb 2007
    Poruka
    5.237
    Videćemo još šta će napraviti GW2, prvi GW nije bio ništa posebno, jedino je bio zanimljiv u zemljama trećeg sveta jer nije imao pretplatum. Da se plaćala pretplata brzo bi pao u zaborav.
    ▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A█ N ██▓▒

VIP member Avatar korisnika Seraph
    Na forumu od
    Aug 2008
    Poruka
    2.159
  12. Moja mašina
    • CPU: i5 2500k 3,3ghz
    • MoBo: msi z68a-g43 (g3)
    • RAM: kingston hyperx 2x4gb ddr3 1600mhz
    • VGA: msi 7870 2gb OC
    • MON: viewsonic wm2260
    • HDD: wd 500aaks-22a7b0
    • OPT: pioneer 110d
    • Case: cm centurion 534 lite, lc6600
    • INET: DSL
    • Ostalo: razer deathadder mouse
  13. ne preteruj, gw je vise nego dobra igra sa fenomenalnim komjunitijem i pvpom.

Member Avatar korisnika G@W
    Na forumu od
    Mar 2007
    Poruka
    6.557
  15. Moja mašina
  16. Citat Citiram korisnika: rAMA Pogledaj poruku
    Videćemo još šta će napraviti GW2, prvi GW nije bio ništa posebno, jedino je bio zanimljiv u zemljama trećeg sveta jer nije imao pretplatum. Da se plaćala pretplata brzo bi pao u zaborav.
    rAMO ne prdi o nečemo o čemu ne znaš
    XBOX360 PLUG&PLAY: Prvo da se flesuje na LT 1,9. Pa da se odradi novi update za dash. I onda da se ap25 igre ponovo narezu ali pre toda da se provuku kroz abgx.

Na forumu od
    Mar 2007
    Poruka
    6.557
  18. Moja mašina
  19. Citat Citiram korisnika: maxa151 Pogledaj poruku
    e i ja jedva cekam da izadje gw2 pa da ljudi vise ne smaraju sa istim,na temama ostalih igara svima se sve svidja ali ipak cekaju samo gw2,jel vas to nc soft placa za reklamu ili sta...

@ ~animagus*

kakav si poziv dobio? Ja sam dobio poziv da se prijavim za betu lol iako sam se davno vec prijavio na tom mailu
    Ti si malo bezobrazan ali pošto nemaš na ovom forumu postova dovoljno za člana, neću se baviti tobom već ideš na ignore. Isto preporučujem i ostalima.
    XBOX360 PLUG&PLAY: Prvo da se flesuje na LT 1,9. Pa da se odradi novi update za dash. I onda da se ap25 igre ponovo narezu ali pre toda da se provuku kroz abgx.

Na forumu od
    Feb 2007
    Poruka
    5.237
    Citat Citiram korisnika: G@W Pogledaj poruku
    rAMO ne prdi o nečemo o čemu ne znaš
    Kako ne znam? Jedno leto svog života sam izgubio u zamračenoj sobi zbog GW, šta ću bio sam mlad i neiskusan.. Šta kod ko mislio prvi deo nije bio ništa posebno, kao što rekoh da je imao pretplatu otišao bi u zaborav posle 2-3 meseca, kao i milion drugih mmorpg-pva.

Member Avatar korisnika maxa151
    Na forumu od
    Sep 2007
    Poruka
    255
  22. Moja mašina
    • CPU: AMD Phenom II x4 955 BE/Cooler Master Hyper 212 EVO
    • MoBo: Gigabyte GA-970A-UD3
    • RAM: Kingston 4x2GB HyperX 1600Mhz
    • VGA: EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2
    • MON: Samsung SyncMaster T220
    • HDD: Samsung 500GB SATA II/WD 500GB SATA II
    • OPT: Asus DRW-2014
    • Case: Chieftec LBX-02B-B-SL / Chieftec CFT 600W
    • SND: Microlab Solo 1
    • Ostalo: Logitech G11 & Microsoft Sidewinder
  23. Citat Citiram korisnika: zuloom Pogledaj poruku
    Necu da idem u off ali si malo ignprantan, koliko znas o GW-u? Da li znas koj je Mike O'brien? I gde je radio pre ArenaNet-a? Koliko si pratio razvoj GW2. Ovoliko prasine se nije diglo oko Aiona (korejski grind) a posebno ne oko Rifta (wow clon). Inace GW se pravi 5 god punom parom... Toliko o peglanju.
    Mali nesporazum je u pitanju,ne kazem ja nista lose o GW2,mene on jednostavno ne zanima,samo me nervira taj hype koji se oseca na svim temama.Mozda bude fail mozda ne,stvarno me ne interesuje ja sam dosao na temu o TSW.Eto i oni rade skoro 5 godina sto opet nije garancija da ce igra biti ispeglana kako treba..Naprotiv sa obzirom da je u pitanju upravo Funcom verovatno ce biti obrnuto )

Member Avatar korisnika Vuk_
    Na forumu od
    Jul 2007
    Poruka
    1.735
  25. Moja mašina
    • CPU: AMD Vishera FX-8350 Black Edition + Xigmatek Gaia SD1283
    • MoBo: Asus M5A87
    • RAM: 2X2 GB Kingston HyperX 1600 Mhz
    • VGA: Sapphire Radeon HD 7950 3 GB Boost
    • MON: 24' DELL ST2420L
    • HDD: Hitachi Deskstar 1 TB
    • OPT: Samsung DVD/RW
    • Case: Thermaltake V3 Black Edition + Thermaltake 775W Toughpower XT
    • LAP: Asus X50N
    • TV: 32' Samsung LE32
    • Ostalo: Wacoom Bamboo 2 Pen & Touch; Razer Naga Molten; Logitech Driving Force GT; HTC Sensation
  26. Citat Citiram korisnika: maxa151 Pogledaj poruku
    digla se prasina a na kraju ce biti nista,fail.isto tako se digla prasina i oko rifta,aiona,warhammera,AoC itd i na kraju svi zajedno opet nemogu da prismrde wow-u...jedino blizard pegla stvari do savrsenstva i kraj price..svi ostali samo bacaju ispod tepiha..
    Pegla do savrsenstva!!?? LOL, jesi ti svestan da je Blizzard u prvom kvartalu ove godine izgubio 600.000 pretplatnika, a u drugom jos pride 300.000? To je malte ne milion ljudi za pola godine. Da ne pominjem jos toliku cifru onih koji su preplaceni a ne ulaze u igru... Kako se ispostavilo, vecina tih ljudi je presla da igra Rift, koji je, kako ti kazes "failovao", a istina je da je uzeo veci deo kolaca od Blizzarda na prolece ove godine. Za jednu copy/paste igru, to je veci uspeh nego sto je bilo ko u njihovom razvojnom timu ikada mogao da sanja. Sta ce biti tek kad izadju GW2 i Old Republic koje su u svakom pogledu igretine u poredjenju sa Riftom?...

Ostala bockanja vezana za GW2 ne bih da komentarisem jer smatram da nisu vredna paznje, ali sam 100% siguran da je svako ko ima iole iskustva sa MMORPG-jevima, svestan da ce ova igra doneti revolucionarni pomak u ovom zanru, mozda cak i veci od onog koji je WoW napravio 2004. Ne bih da ulazim u detalje zasto je to tako, jel' sam vec dosta zvalavio na tu temu, ali koga interesuje, moze da pogleda ovde:

http://forum.benchmark.rs/showthread...=1#post2580628

http://pc.ign.com/articles/117/1177008p1.html
    “Living by faith includes the call to something greater than cowardly self-preservation.” - J.R.R. Tolkien | http://orthodoxknight.deviantart.com

Na forumu od
    Mar 2007
    Poruka
    6.557
  28. Moja mašina
  29. Citat Citiram korisnika: rAMA Pogledaj poruku
    Kako ne znam? Jedno leto svog života sam izgubio u zamračenoj sobi zbog GW, šta ću bio sam mlad i neiskusan.. Šta kod ko mislio prvi deo nije bio ništa posebno, kao što rekoh da je imao pretplatu otišao bi u zaborav posle 2-3 meseca, kao i milion drugih mmorpg-pva.
    Igra je svojevremeno imala nešto što izvikani i ishajpovani WoW nije imao a to je dobar PvP. A to za pretplatu, pa možda si u pravu, teško je anonimnoj igri anonimnog studija da privuče pretplatnike. Ali da kažeš da je to samo treći svet, to ti je bez veze komentar. Pa baš po Srbijama se igrao više WoW upravo zbog mentaliteta, nemam za hranu i krov nad glavom ali za luksuz i pokazivanje imam . Začudio bi se koliko ima stranaca koji ne žele da plaćaju pretplatu i to nema veze sa tim što nemaju da plate. A oni koji vole da plate pretplatu ne čine to jer imaju da plate već su spremni da odvoje pare da ne bi igrali sa latino-američkim, kineskim i ko još kojekakvim hordama dece-čitera iz mnoogoljudnih zemalja gde konzole nisu baš dostupne.

Member Avatar korisnika tetrapack
    Na forumu od
    Mar 2010
    Poruka
    1.475
  31. Moja mašina
    • CPU: AMD Athlon II X3 455 3.3GHz 1.5MB, BOX Kuler
    • MoBo: MSI 870-C45
    • RAM: KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3
    • VGA: POWERCOLOR Radeon HD 6770 1GB GDDR5
    • MON: SAMSUNG 2233SN
    • Case: Thermaltake v4 Black
    • INET: DSL
  32. Jel ovo the secret world tema?

Jel ima sad neko neki utisak? Vredi li?

TT WF CM7.1 RC1

Na forumu od
    Feb 2007
    Poruka
    5.237
    Citat Citiram korisnika: Vuk_ Pogledaj poruku
    Pegla do savrsenstva!!?? LOL, jesi ti svestan da je Blizzard u prvom kvartalu ove godine izgubio 600.000 pretplatnika, a u drugom jos pride 300.000? To je malte ne milion ljudi za pola godine. Da ne pominjem jos toliku cifru onih koji su preplaceni a ne ulaze u igru... Kako se ispostavilo, vecina tih ljudi je presla da igra Rift, koji je, kako ti kazes "failovao", a istina je da je uzeo veci deo kolaca od Blizzarda na prolece ove godine. Za jednu copy/paste igru, to je veci uspeh nego sto je bilo ko u njihovom razvojnom timu ikada mogao da sanja. Sta ce biti tek kad izadju GW2 i Old Republic koje su u svakom pogledu igretine u poredjenju sa Riftom?...

Ostala bockanja vezana za GW2 ne bih da komentarisem jer smatram da nisu vredna paznje, ali sam 100% siguran da je svako ko ima iole iskustva sa MMORPG-jevima, svestan da ce ova igra doneti revolucionarni pomak u ovom zanru, mozda cak i veci od onog koji je WoW napravio 2004. Ne bih da ulazim u detalje zasto je to tako, jel' sam vec dosta zvalavio na tu temu, ali koga interesuje, moze da pogleda ovde:

http://forum.benchmark.rs/showthread...=1#post2580628

http://pc.ign.com/articles/117/1177008p1.html
    WoW jeste izgubio 600k pretplatnika u prvom kvartalu, ali još uvek ima 11.4 miliona pretplatnika, ali mi pričamo o igri staroj 7 godina, to i dan danas generiše neverovatne pare. Da ne bude da sam ja trenutno neki ljubitelj wow-a, nisam. Vanila wow je za svoje vreme, bila odlična, ali na kraju su odlučili da odu linijom manjeg otpora i prilagode igru najširim masama. Čim počne drastično da im opada broj pretplatnika, izvuće oni novi mmo iz rukava koji će vratiti sve koji su otišli.

Citat Citiram korisnika: G@W Pogledaj poruku
    Igra je svojevremeno imala nešto što izvikani i ishajpovani WoW nije imao a to je dobar PvP.
    Imala je dobar PVP, ali ja sam više neko ko više voli dobar PVE, zato se više nadam swotor-u, ili zašto sam jedno vreme gotivio AOC, koji ni dan danas nema dobar PVP.

Member Avatar korisnika Vuk_
    Na forumu od
    Jul 2007
    Poruka
    1.735
  35. Moja mašina
    • CPU: AMD Vishera FX-8350 Black Edition + Xigmatek Gaia SD1283
    • MoBo: Asus M5A87
    • RAM: 2X2 GB Kingston HyperX 1600 Mhz
    • VGA: Sapphire Radeon HD 7950 3 GB Boost
    • MON: 24' DELL ST2420L
    • HDD: Hitachi Deskstar 1 TB
    • OPT: Samsung DVD/RW
    • Case: Thermaltake V3 Black Edition + Thermaltake 775W Toughpower XT
    • LAP: Asus X50N
    • TV: 32' Samsung LE32
    • Ostalo: Wacoom Bamboo 2 Pen & Touch; Razer Naga Molten; Logitech Driving Force GT; HTC Sensation
  36. Citat Citiram korisnika: rAMA Pogledaj poruku
    WoW jeste izgubio 600k pretplatnika u prvom kvartalu, ali još uvek ima 11.4 miliona pretplatnika, ali mi pričamo o igri staroj 7 godina, to i dan danas generiše neverovatne pare. Da ne bude da sam ja trenutno neki ljubitelj wow-a, nisam. Vanila wow je za svoje vreme, bila odlična, ali na kraju su odlučili da odu linijom manjeg otpora i prilagode igru najširim masama. Čim počne drastično da im opada broj pretplatnika, izvuće oni novi mmo iz rukava koji će vratiti sve koji su otišli.
    Ta vest o 11.4 miliona igraca je iz maja. Od tada su izgubili jos masivan broj pretplanika. Ono sto, takodje, ubija WoW je veliki broj korisnika koji su i dalje pretplaceni na battle.net a ne ulaze u igru mesecima. Predpostavljam da to Blizzardu ne smeta preterano, sve dok dobijaju svojih ljubljenih 14$ mesecno, ali je gameplay experiance zestoko ostecen, sto ponajvise smeta low/medium populated serverima.

BTW, MMO nije nesto sto se "izvlaci iz rukava", pogotovo kad je u pitanju Blizzard. Po nekim izvorima, Titan razvijaju jos od 2006/2007, a uzimajuci u obzir njihovu brzinu razvoja, nesto sumnjam da cemo ga videti na standovima te 2015. kada je okvirni release date. Cak i da jeste tako, skoro 4 godine ozbiljne konkurencije za ostareli WoW je mnogo... cak premnogo za firmu koja je navikla da izvlaci milione iz svoje zlatne koke.
    “Living by faith includes the call to something greater than cowardly self-preservation.” - J.R.R. Tolkien | http://orthodoxknight.deviantart.com

Na forumu od
    Feb 2007
    Poruka
    5.237
    Opet i da je palo na 10 miliona, to je opet više od 300 miliona $ po kvartalu, za igru staru 7 godina. Znaš kolike su to pare, posebno za gaming industriju?
    Menjao rAMA : 07.09.2011. u 14:05

Strana 4 od 10 PrvaPrva 12345678 ... PoslednjaPoslednja

Bookmarks

Dozvoljeni tagovi

• Ne možete pokrenuti nove teme
  • Ne možete odgovoriti u temi
  • Ne možete okačiti atačmente
  • Ne možete izmeniti svoje poruke
  •