digla se prasina a na kraju ce biti nista,fail.isto tako se digla prasina i oko rifta,aiona,warhammera,AoC itd i na kraju svi zajedno opet nemogu da prismrde wow-u...jedino blizard pegla stvari do savrsenstva i kraj price..svi ostali samo bacaju ispod tepiha..
TSW mi je zanimljiv jer je totalno drugaciji od ostalih,druga prica,drugi sistem,drugi svet..i to je ono sto ce privlaciti masu,jer su zmajevi i orkovi smorili,e sad sve zavisi od funcoma,dzaba im sve ako bude ko AoC kad je izaso ili ne daj boze Anarchija(igrao sam je 4 godine i igra je bomba,unikat...steta samo sto je funcom radio na njoj i unistio je totalno)
Necu da idem u off ali si malo ignprantan, koliko znas o GW-u? Da li znas koj je Mike O'brien? I gde je radio pre ArenaNet-a? Koliko si pratio razvoj GW2. Ovoliko prasine se nije diglo oko Aiona (korejski grind) a posebno ne oko Rifta (wow clon). Inace GW se pravi 5 god punom parom... Toliko o peglanju.
-What we're dealing with here is a total lack of respect for the law-
Videćemo još šta će napraviti GW2, prvi GW nije bio ništa posebno, jedino je bio zanimljiv u zemljama trećeg sveta jer nije imao pretplatum. Da se plaćala pretplata brzo bi pao u zaborav.
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A█ N ██▓▒
ne preteruj, gw je vise nego dobra igra sa fenomenalnim komjunitijem i pvpom.
XBOX360 PLUG&PLAY: Prvo da se flesuje na LT 1,9. Pa da se odradi novi update za dash. I onda da se ap25 igre ponovo narezu ali pre toda da se provuku kroz abgx.
Mali nesporazum je u pitanju,ne kazem ja nista lose o GW2,mene on jednostavno ne zanima,samo me nervira taj hype koji se oseca na svim temama.Mozda bude fail mozda ne,stvarno me ne interesuje ja sam dosao na temu o TSW.Eto i oni rade skoro 5 godina sto opet nije garancija da ce igra biti ispeglana kako treba..Naprotiv sa obzirom da je u pitanju upravo Funcom verovatno ce biti obrnuto)
Pegla do savrsenstva!!?? LOL, jesi ti svestan da je Blizzard u prvom kvartalu ove godine izgubio 600.000 pretplatnika, a u drugom jos pride 300.000? To je malte ne milion ljudi za pola godine. Da ne pominjem jos toliku cifru onih koji su preplaceni a ne ulaze u igru... Kako se ispostavilo, vecina tih ljudi je presla da igra Rift, koji je, kako ti kazes "failovao", a istina je da je uzeo veci deo kolaca od Blizzarda na prolece ove godine. Za jednu copy/paste igru, to je veci uspeh nego sto je bilo ko u njihovom razvojnom timu ikada mogao da sanja. Sta ce biti tek kad izadju GW2 i Old Republic koje su u svakom pogledu igretine u poredjenju sa Riftom?...
Ostala bockanja vezana za GW2 ne bih da komentarisem jer smatram da nisu vredna paznje, ali sam 100% siguran da je svako ko ima iole iskustva sa MMORPG-jevima, svestan da ce ova igra doneti revolucionarni pomak u ovom zanru, mozda cak i veci od onog koji je WoW napravio 2004. Ne bih da ulazim u detalje zasto je to tako, jel' sam vec dosta zvalavio na tu temu, ali koga interesuje, moze da pogleda ovde:
http://forum.benchmark.rs/showthread...=1#post2580628
http://pc.ign.com/articles/117/1177008p1.html
“Living by faith includes the call to something greater than cowardly self-preservation.” - J.R.R. Tolkien | http://orthodoxknight.deviantart.com
Igra je svojevremeno imala nešto što izvikani i ishajpovani WoW nije imao a to je dobar PvP. A to za pretplatu, pa možda si u pravu, teško je anonimnoj igri anonimnog studija da privuče pretplatnike. Ali da kažeš da je to samo treći svet, to ti je bez veze komentar. Pa baš po Srbijama se igrao više WoW upravo zbog mentaliteta, nemam za hranu i krov nad glavom ali za luksuz i pokazivanje imam. Začudio bi se koliko ima stranaca koji ne žele da plaćaju pretplatu i to nema veze sa tim što nemaju da plate. A oni koji vole da plate pretplatu ne čine to jer imaju da plate već su spremni da odvoje pare da ne bi igrali sa latino-američkim, kineskim i ko još kojekakvim hordama dece-čitera iz mnoogoljudnih zemalja gde konzole nisu baš dostupne.
XBOX360 PLUG&PLAY: Prvo da se flesuje na LT 1,9. Pa da se odradi novi update za dash. I onda da se ap25 igre ponovo narezu ali pre toda da se provuku kroz abgx.
Jel ovo the secret world tema?
Jel ima sad neko neki utisak? Vredi li?![]()
TT WF CM7.1 RC1
WoW jeste izgubio 600k pretplatnika u prvom kvartalu, ali još uvek ima 11.4 miliona pretplatnika, ali mi pričamo o igri staroj 7 godina, to i dan danas generiše neverovatne pare. Da ne bude da sam ja trenutno neki ljubitelj wow-a, nisam. Vanila wow je za svoje vreme, bila odlična, ali na kraju su odlučili da odu linijom manjeg otpora i prilagode igru najširim masama. Čim počne drastično da im opada broj pretplatnika, izvuće oni novi mmo iz rukava koji će vratiti sve koji su otišli.
Imala je dobar PVP, ali ja sam više neko ko više voli dobar PVE, zato se više nadam swotor-u, ili zašto sam jedno vreme gotivio AOC, koji ni dan danas nema dobar PVP.
Ta vest o 11.4 miliona igraca je iz maja. Od tada su izgubili jos masivan broj pretplanika. Ono sto, takodje, ubija WoW je veliki broj korisnika koji su i dalje pretplaceni na battle.net a ne ulaze u igru mesecima. Predpostavljam da to Blizzardu ne smeta preterano, sve dok dobijaju svojih ljubljenih 14$ mesecno, ali je gameplay experiance zestoko ostecen, sto ponajvise smeta low/medium populated serverima.
BTW, MMO nije nesto sto se "izvlaci iz rukava", pogotovo kad je u pitanju Blizzard. Po nekim izvorima, Titan razvijaju jos od 2006/2007, a uzimajuci u obzir njihovu brzinu razvoja, nesto sumnjam da cemo ga videti na standovima te 2015. kada je okvirni release date. Cak i da jeste tako, skoro 4 godine ozbiljne konkurencije za ostareli WoW je mnogo... cak premnogo za firmu koja je navikla da izvlaci milione iz svoje zlatne koke.
“Living by faith includes the call to something greater than cowardly self-preservation.” - J.R.R. Tolkien | http://orthodoxknight.deviantart.com
Opet i da je palo na 10 miliona, to je opet više od 300 miliona $ po kvartalu, za igru staru 7 godina. Znaš kolike su to pare, posebno za gaming industriju?
Menjao rAMA : 07.09.2011. u 14:05
Bookmarks