Vidim paket od četiri kopije L4D2 je 76.4€, odlična je ponuda.
Vidim paket od četiri kopije L4D2 je 76.4€, odlična je ponuda.
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A█ N ██▓▒
povoljno je stvarno, ali kad malo bolje razmislim za te pare mogu da kupim nešto od perifernog hardveera što mi jako treba... nema se za oba... ionako ne stižem ni tf2 i cs da igram ko čovek....
editČ interesantno je i ovo l4d i l4d2 za 35 evra
edit2: jel će ovako do trećeg januara svaki dan biti nešto na akciji, tj. na još većem sniženju od prazničnog?
Menjao ed_hunter : 25.12.2009. u 09:13
Kako kupujete igre sa steama? Ne da mi paypal, a sa visa internet karticom ne mogu da platim (jel ima neko adresu hrvatskog proxija)
Ja sam koristio AMD procesore neko vreme, kada sam presao na duplo jeftinije Intele shvatio sam sta znaci stabilnost i bang per buck by link
^ Koliko ja znam, mada nemam licnog iskustva, visa virtuon rajfajzen banke bi trebalo da prolazi na steam-u.
"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter". - Mark TwainBN:BhaalSpawn#1579
Ufff , jos sat vremena . Nadam se da ce imati neke dobre ponude . . .
Daj boze da bude neki dobar EA Bunde![]()
PSN ID - Serbian91 /// Steam ID - Serbian91
Raiffeisen Visa Revolving radi na steamu ko sat![]()
Prosla visa internet, greska bila sa nasim slovima![]()
Ja sam koristio AMD procesore neko vreme, kada sam presao na duplo jeftinije Intele shvatio sam sta znaci stabilnost i bang per buck by link
Jeste tema steam ali kada su vec digitalna izdanja u pitanju ajde da podsetimo na D2D. Posto su imali odbrojavanje do 25. decembra i svaki dan novu igru, sada su vecinu tih igara opet stavili na popust koji traje do nove godine.
http://www.direct2drive.com/holiday/
Ima zanimljivih stvari pa pogledajte..
Jos da dodam da moze da se uzmem EVE online na steam-u za 5 evra..
- EvE Online - This is serious internet spaceship business!
Kako koja igra. Neke su ogranicene po regionima a neke nisu. Ja sam uzeo Street Fighter 4 pre neke 2 nedelje. Ono sto sam ja video da je region free: Resident Evil 5, Prototype, Trine, Street Fighter IV..
Imas i UK sajt, tamo su cene u funtama, za nijansu su skuplji zbog VAT-a. Ima igara koje su takodje samo za UK ali mogu da se nadju i one koje nisu.
Zanimljivo je to sto kada sam uzimao SF4 nisam imao karticu i da mi je drugar uzeo preko njegove. Svaki put kada je pokusao da plati, dobio je poruku da njegova IP adresa nije podrzana, ili region ili nesto sl. Ja mislim da je na SBB-u a sa druge lokacije odakle je pokusao (ne znam koji net je u pitanju), dobio je istu poruku. Dao je meni podatke i kada sam ja pokusao da platim, proslo je bez ikakvih problema. Telekom ADSL. E sada, sta i kako ne znam ali moj je savet da cak i ako kaze da nije worldwide, da pokusate jer nista ne gubite a mozda i prodje..
Poz
Menjao -Marko- : 26.12.2009. u 01:05
- EvE Online - This is serious internet spaceship business!
e treba mi usluga nekoga ko je voljan da mi "pomogne"
treba mi 4e za torchlight, nemam trenutno ništa na kartici, ako može neko da mi pazari pa ću mu uplatiti prvom prilikom ujutru...
anyone?
Kakei crap ponude zadnjih dan - dva . . .
Ja gledam da li ce cena Oblivion-u pasti, trenutno je sa 35 na 26, ali za igru staru dve ipo godine i ovo je mnogo.
Mene jedino zanimaju Mass Effect i Crysis Warhead , iako imam " Yargh Mateys'' kopije obe igre![]()
Do sada sam pazario :
Stalker : SoC
Stalker : CS
Sniper Elite
Left4Dead 2
Bookmarks