Ljudi , jeli mogu'e da mi latencija za mnoge servere bude 2000 , da nije steam raspoynao da se sa ove masine u proslosti pokretala narodna verzija css-a pa me sad blokira?
Ljudi , jeli mogu'e da mi latencija za mnoge servere bude 2000 , da nije steam raspoynao da se sa ove masine u proslosti pokretala narodna verzija css-a pa me sad blokira?
Sa mnom strase maludjecu!
Nemoguce, verovatno te ili firewall zeza ili nesto drugo.
Steam -> Torchlight -> weekend deal 50% off.
Already bought.![]()
Počele su božićne rasprodaje na steamu:
Zmeđu ostalog:
Stalker: SOC -2e (ponuda u narednih 40sati)
Mirrors Edge -3.8e (40h)
Witcher EE -10e
Indigo Prophecy -3e
The Chronicles of Riddick™ Assault on Dark Athena -6.8e
NBA 2k10 -13.4e
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A█ N ██▓▒
samo danas je na steamu popust za rulju igara....-50-75%
Stvarno super dilovi na steam-u . Upravo sam kupio Staler : SoC i Stalker : CS za ukupno 4.99 evra . . . (skoro jeftinije od dva prazna dvd-a)
Za 6 sati pustaju nove ponude na steam-u .
Sniper Elite , 1 evro !! Topla preporuka !
Menjao Serbian91 : 24.12.2009. u 09:30
PSN ID - Serbian91 /// Steam ID - Serbian91
Nego ljudi kako placate igre preko steama? Koja kreditna kartica je potrebna da bi se uspesno obavile transakcije sa STEAM-om?
Sto se tice popusta, meni je zapao za oko VALVE Complete pack, koji izmedju ostalog ukljucuje i L4D i L4D2 za nekih 50ak e.
Menjao mLaki : 24.12.2009. u 10:53
If you see a bright light at the end of the tunnel, it is probably a photon torpedo...
Visa internet kartica iz Intese. Ne placa se otvaranje i odrzavanje.
Ali se ceka dok dobijes karticu. Podneo sam zahtev 7. decembra a juce su mi poslali poruku da mogu da podignem karticu. I jos jedan dan dok je aktiviraju![]()
- EvE Online - Internet spaceships are serious business!
Mislim da moze da se placa i sa Visom internet od Raiffaisen-a...
Bilo koja visa internet kartica, jer ne bi bila internet da ne može njome da se plaća preko neta, zar ne
Super ponude na steamu sada stvarno... Ja čekam neku dobru online igru za male pare
Left 4 Dead 2 trenutno 33% off, ide za 25,45€.
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Oops, this is embarrassing. Due to high demand we have temporarily run out of unique keys for this title. You may, by all means, purchase at the awesome sale price but may not be able to play until we receive more unique product keys. It shouldn't take too long, we have sent armed guards to the publisher's house to get them out of bed, drive them to their secret lair and produce more keys.![]()
Bookmarks