Menjao mad_skillz : 24.01.2010. u 00:31
Jim Raynor needs to stop drinking and Zeratul needs to get a girlfriend, or a hug at least.
Stigao key, opeglao par mecheva sve u redu, krajnje ljubazni ljudi.
Jim Raynor needs to stop drinking and Zeratul needs to get a girlfriend, or a hug at least.
To je lepo cuti. Kupovina kljuceva uvek moze da bude malo rizicna pa mi je drago da nisi imao problema, i da su ovi sa g2play ozbiljniji od ostalih. Ipak su cene jako primamljive.
Napisi u sf4 temi svoj ID pa mozemo da odigramo koju partiju.
Poz
- EvE Online - Internet spaceships are serious business!
Evo da sam sebe ispravim , danas platio L4D2 na G2PLAY i danas isporucena licenca redovno aktivirana na STEAM-u i trenutno se DL-uje![]()
Koliko kosta steam za cs 1.6 ??
I mene ovo interesuje, kako je moguce platiti u dolarima iz srbije???
Nisam pokusavao ali mislim da bi u tom slucaju placanje trebalo da ide preko paypal-a.
Nisam siguran, nov sam u paypal vodama i placao sam samo eve pretplatu ali to i onako nije problem paltiti u dolarima pa bi neko ovo mogao da potvrdi.
Drugi deo problema je dobiti pristup steam-u sa lokacije van evrope sto moze jos nekako da se izvede pomocu dobrog proksija. Ali naci dobar i pouzdan proxy moze da bude problem.
Jedno od resenja moze da bude Tor.
http://www.torproject.org/
Iz licnog iskustva znam da Tor radi i da je moguce preko njega izvrsiti uplatu. Posle nedelju dana dopisivanja sa tehnickom podrskom D2D, izgubio sam zivce i preko Tor-a i Intezine visa internet kartice, kupio SF4.
Tor je poprilicno jednostavan za koriscenje ali potrebno je malo podesavanja da biste operaciju izveli do kraja. Tor je u sustini mreza besplatnih proxy servera koja je stvorena sa idejom da se obezbedi pristup ljudima kojima su pojedine internet lokacije nedostupne, iz ovih ili onih razloga.
Problem u koriscenju Tora nastaje onog trenutka kada program promeni proxy server sa US lokacije na neku evropsku. Problem se resava tako sto config fajl Tor-a editujete tako da koristi samo US proxy servere, sa recimo najkvalitetnijom vezom. Ovo je jedino ozbiljnije podesavanje, koje moze da zbuni neke ali je krajnje jednostavno.
Pravi problem koji se krije u celoj prici je da li verujete tom proksiju. Da li je neko podigao taj proxy iz dobrote svoga srca ili sa nekim skrivenim namerama (bila to Americka vlada koja prati teroriste ili grupa prevaranata), niko ne moze da garantuje i ovo mozete da radite na sopstvenu odgovornost. Ja sam prosao bez posledica ali nikada se ne zna.
Poz
Inace,
Steam Midweek Madness:
Titan Quest Gold - 19,99€>4,99€
D2D:
Red Faction: Guerrilla -$19.95>$4.95
This product is available for purchase worldwide.
Menjao -Marko- : 02.02.2010. u 20:24
Igrao sam se malo sa steam US sajtom i pokusavao da platim preko paypal-a i izbacuje gresku vezanu za billing address, tako da ovo sto sam gore napisao je verovatno totalno pogresno
Mozda sam totalno omasio ili je mozda ideja na pravom putu, ali bilo bi lepo, ako neko zna kako ovo moze da radi, da podeli sa ostalom decom. Mada cini mi se da od toga nema nista![]()
Bookmarks