U Technomarket-u Novi Sad, narucio i za dan mi doneli iz BG-a za 56.999.00 rsd. Sa 0 (nula) radnih sati i sve propisno zapakovano i sa 2 godine garancije.
U Technomarket-u Novi Sad, narucio i za dan mi doneli iz BG-a za 56.999.00 rsd. Sa 0 (nula) radnih sati i sve propisno zapakovano i sa 2 godine garancije.
Dvoumim se izmedju LG 42LF2510 i Sony KDL40P5500. Moze li neko iskusniji da mi pomogne. Hvala
otvori brate novu temu i pitaj sta te zanima...
prvo, ne znam sta je bolje... sony ili lg...
ali i da znam, kritikovao bih te, jer nisi procitao pravila i FAQ
![]()
One & Only: xW0Lf !!!
Јел пробао неко са моделом ЛХ2000? пошто видим да пише да можда може и на њему да се укључи дивикс/ХД
Планирам да га узмем ових дана па ме занима...
ja nisam nikad cuo za model ЛХ2000 , ja znam za model LH2000
LH 2,3,4,5,7 svi su oni isti. negde je uključen divx odmah (4, 5, 7), a negde mkv (5, 7). a na ostalima se otključava. takođe LF modeli tu spadaju
то сам и написао..само ћирилицом
ОК, хвала. Надам се да ћу узети до краја недеље па ћу јавити шта сам урадио.
Поз
Menjao malimilan : 08.09.2009. u 10:22
malimilan.. to sam ja i mislio.. ono je bila ironija... prvo i osnovno, ne pisu se strani nazivi cirilicom.. ja razumem da se lozis na istu, ali ne treba preterivati, znamo svi da si Srbin
sto se tice "istosti" modela... malo upozorenja za model lh7000, mada sumnjam da ga neko ima u Srbiji - pre svega zbog cene. Model lh7000 ima neke specifichnosti tako da NIKAKO NE TREBA koristiti firmware 3.37 , a verovatno i 3.15 na njemu, tj treba koristiti (ja ga nisam nasao jer mi i ne treba, imam lh3000) specijalni firmware za njega.. ovaj univerzalni 3.37, ako se pazljivo procita upustvo, NE UKLJUCUJE podrsku za lh7000 model..
cisto da se zna
У праву си, требао сам можда да напишем латиницом, али ме је мрзело да стискам алт и шифт 3 пута, нисам писао у посту 20 ознака па да се неко збуни...сви су скапирали о чему причам. Али опет..моја грешка.
А то да се "ложим" на ћирилицу ти је скроз глуп коментар, и не служим се истом да бих показао да сам Србин, или "колики" сам Србин. То је једноставно мој избор, званично је писмо исто колико и латиница. Могу и ја сад да кажем да се ти ложиш на латиницу, јер код нас све што је страно изгледа и звучи "кул".
Да се не удаљавамо од теме... хвала још једном за инфо, кад узмем ТВ пробаћу да откључам USB и да пустим све формате, па јављам резултат.
Поз
Dobro gledati za LH2000, nesto sam citao (mozda gresim) da je on HD READY. Dok je LH3000/5000/7000 FULLHD.
da
to je FAKAT
lh2000 ima HDready panel. znaci 720p, iliti onih 768 horizontalnih linija, ako se ne varam..
ali ima i nizu cenu
ali treba objasniti ljudima... na stranu ona prica sa koliko se metra isplati fullHD u odnosu na velicinu televizora.. ipak je 1080i/p to sto jeste... malo je glup osecaj gledati satelitske digitalne kanale u 1080i/p na 720p televizoru... osecas se kao da si zakinut za "nesto"..
ali zato i kosta kao da je od zlata.
verovatno ga zato i ne uvoze u srbiju, jer cene da niko (normalan) ga ne bi kupio
mada, mozda i gresim
Bookmarks